reklama
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
A ja ważyłam 52 a teraz 53,5 czyli 1,5 na plusie wiec chyba nie ma tak źle Ale jestem niska bo mam 157 wiec wcale szczuplutka nie jestem :/
A ja dziewczyny nareszcie ruszyłam z wagą, z 46 na 48 kg, przytyje jeszcze z 2 kg i dojdę do wagi sprzed mdłości:-). Ile mi dojdzie w ciąży zacznę liczyć dopiero jak dojdę do tych 50 kg, ale powiem Wam, że jakiejś znaczącej poprawy apatytu nie zaobserwowałam. Wczoraj dzwonił mój endokrynolog, że wyniki bardzo dobre, czyli rzeczywiście nie była to żadna nadczynność tylko ta tyreotoksykoza ciężarnych, kolejne badania i wizyta u niego za 4 tyg.
cornelka
Ja przez ostatni miesiąć przytyłam 0,8 kg. Cieszę się, bo myślałam, że duzo więcej. Od początku ciąży jestem 3,8 kg do przodu.
Chciałabym tak max. do 70 kg przytyć, teraz jest niecałe 62
Fajnie tym, które sa takie szczuplutkie, po 50 kg ważą. nawet jak przytyjecie z 20 kg to nie będzie aż takiej tragedii
Chciałabym tak max. do 70 kg przytyć, teraz jest niecałe 62
Fajnie tym, które sa takie szczuplutkie, po 50 kg ważą. nawet jak przytyjecie z 20 kg to nie będzie aż takiej tragedii
malinka1980
ja od poczatku ciazy przytylam jakies 2 kg - teraz waze 54 kg przy wzroscie 163 cm
dorotak
malinka1980 - u mnie też dziś waga 54kg (czyli 1kg na plus) przy takim samym wzroście )
malinka1980
malinka1980 - u mnie też dziś waga 54kg (czyli 1kg na plus) przy takim samym wzroście )
ale fajnie
reklama
ilovesummer
oj cornelka będzie tragedia, bo co z ciuchami hehe. ja bym tam chciała max do 60 kg. zobaczymy, czy się uda. ale laski z niedowagą niestety mają zalecane przytyć więcej, niż te z normalnym BMI i z nadwagą. Ważne, żeby dzidziuś był zdrowy. Zrzucać będziemy potem. U mnie wszystkim prawie kolezankom udało sie wrócić do figury sprzed ciąży.
Podziel się: