reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

reklama
A ja ważyłam 52 a teraz 53,5 czyli 1,5 na plusie wiec chyba nie ma tak źle :p Ale jestem niska bo mam 157 wiec wcale szczuplutka nie jestem :/

A ja dziewczyny nareszcie ruszyłam z wagą, z 46 na 48 kg, przytyje jeszcze z 2 kg i dojdę do wagi sprzed mdłości:-). Ile mi dojdzie w ciąży zacznę liczyć dopiero jak dojdę do tych 50 kg, ale powiem Wam, że jakiejś znaczącej poprawy apatytu nie zaobserwowałam. Wczoraj dzwonił mój endokrynolog, że wyniki bardzo dobre, czyli rzeczywiście nie była to żadna nadczynność tylko ta tyreotoksykoza ciężarnych, kolejne badania i wizyta u niego za 4 tyg.

Fajnie Asia ze wszystko w porzadku i ze waga zaczyna rosnac.Teraz bedzie coraz lepiej.A u mnie 2 kg na plusie juz

Ja przez ostatni miesiąć przytyłam 0,8 kg. Cieszę się, bo myślałam, że duzo więcej. Od początku ciąży jestem 3,8 kg do przodu.
Chciałabym tak max. do 70 kg przytyć, teraz jest niecałe 62 :baffled:

Fajnie tym, które sa takie szczuplutkie, po 50 kg ważą. nawet jak przytyjecie z 20 kg to nie będzie aż takiej tragedii :-p

u mnie waga stoi jak bylo 67 tak nadal jest tyle samo :) czyli pierwszy trymestr nie przyniosl mi dodatkowego bagazu ;)

reklama
oj cornelka będzie tragedia, bo co z ciuchami hehe. ja bym tam chciała max do 60 kg. zobaczymy, czy się uda. ale laski z niedowagą niestety mają zalecane przytyć więcej, niż te z normalnym BMI i z nadwagą. Ważne, żeby dzidziuś był zdrowy. Zrzucać będziemy potem. U mnie wszystkim prawie kolezankom udało sie wrócić do figury sprzed ciąży.

Do góry