Prze ciążą ważyłam 46 kilo- w ciąży osiągnęłam wagę 70 kilo, więc wychodzi że przytyłam 24 kilo, z czego po czterech latach od porodu zostało mi 10 kilo i jestem z tego zadowolona, ponieważ zanim zaszłam w ciążę byłam po prostu "sucha".
reklama
niunia84
Aktywna w BB
Jeszcze zdazysz schudnac. Ja sobie zycze i nam wszystkim by do 3 miewsiecy po porodzie do wagi wrucic :-);-)ja jakies 23 kg. 13 kg odpadło mi od razu jak sie maluszek wukluł. po tygodniu kolejne 7kg, a 2,5 zostalo do teraz. ostatnio uciekło mi tylko 0,5kg.
ola_medrek
Aktywna w BB
ja przytyłam 11 kilo, podobno do 12 kilo to norma, łatwo zrzuciłam, a teraz kiedy siedzę 3 miesiące w domu wyglądam jak beczka, czuje się strasznie ciężka a naprawdę kontroluję się z jedzeniem
Przez całą ciążę przytyłam 20 kilogramów, chyba z powodu obżerania się słodyczmi, po porodzie od razu ubyło mi 7 kilo, a po 6 miesiącach od porodu nie został mi nawet jeden kilogramik nadwagi, ważę mniej niż przed ciążą
zazdroszczę Agnes zazdroszczę...ale ja jakeś 6-7kg więcej niż ty przytyłam...chudłam szybko ale teraz nagle zaczęłam tyć...z obżarstwa oczywiście:-), ale w ciąży zjadałam wszystko na co miałam apetyt i nie żałuję. teraz mam 6kg nadwagi no i tzeba będzie przywitać jabłka, jogurty i pieczywko wasa...ale w ciąży wase never!:-);-)
Hej:-)
dziewczyny ja przytylam 21 kilo i jakos sie nie martiwe, że nie zgubie tych kilogramów tylko, że nie pozbede sie tych koszmarnych rozstepow na nogach(sa straszne) a juz mi sie nie chce ich masowac balsamowac itp. tymbardziej,że mysle o zblizajacym sie porodzie ...
pozdrawiam;-)
dziewczyny ja przytylam 21 kilo i jakos sie nie martiwe, że nie zgubie tych kilogramów tylko, że nie pozbede sie tych koszmarnych rozstepow na nogach(sa straszne) a juz mi sie nie chce ich masowac balsamowac itp. tymbardziej,że mysle o zblizajacym sie porodzie ...
pozdrawiam;-)
anecik
Majowe mamy'09
hej
Natalia ja przytyłam w ciąży 25 kilo i całą ciąże nie miała rozstępów dostałam ich w czasie porodu kiedy to położna i lekarz wypchnęli ze mnie synka poza tym rodziłam na oksytocynie a tu też wszystko idzie szybciej....
Natalia ja przytyłam w ciąży 25 kilo i całą ciąże nie miała rozstępów dostałam ich w czasie porodu kiedy to położna i lekarz wypchnęli ze mnie synka poza tym rodziłam na oksytocynie a tu też wszystko idzie szybciej....
Antylopka
Potrojna mamuska
do końca ósmego miesiąca przytyłam 10 kg, zobaczymy co przyniesie ostatni miesiąc. A\wcinam wszystko na co mam ochotę w ilościach nieograniczonych.
reklama
Podziel się: