reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

Witajcie:-)

ja jestem w 22tyg. ciąży i jak na razie przytyłam 5kg. wydaje mi sie że to prawidłowo:-) , nie mam specjalnych zachcianek, uwielbiam jeść jabłka, w ogóle owoce kilogramami;-), no ale zobaczymy dalej:happy2: oby wszystko było w normie;-)

Pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
ja przytylam 16-17kg w ciazy. Wlasnie minely 3 miesiace, a mi jeszcze brakuje ze 2-3kg do wagi z przed ciazy.

Ja w ciązy przytyłam 12,5kg,niestety 5 kilo mi zostało do dziś i nie chce odejść....a tamte moment zgubiłam,,,

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 30 kilo a w drugiej 28:szok:. Po czym po pierwszej moment zgubiłam, a po tej jeszcze mi zostało zrzucić 6 kilo:dry:

z pierwszym dzieckiem przytyłam 20 kg i wszystko zrzuciłam, a z drugim bobaskiem 15 kg i 5 mi zostało , całe szczęście bo przed ciążą byłam za chuda:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
ja jakies 23 kg. 13 kg odpadło mi od razu jak sie maluszek wukluł. po tygodniu kolejne 7kg, a 2,5 zostalo do teraz. ostatnio uciekło mi tylko 0,5kg.

Do góry