reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

reklama
Witajcie!!!Ja przed ciaza wazylam zaledwie 48 kg!!!Jestem w 33 t.c.,i tydzien temu wazylam juz 61!!!Czuje sie jak wielki slonik!!!Pozdrawiam wszystkich spaslaczkow

Igasia ja też przed ciążą ważyłam niezbyt wiele bo 50 kilo, a w 9 miesiącu już 70kilo:szok:, też czułam się jak słonik:rofl2:

ja przytyłam 29 kg...ale to moge to wytłumaczyć bliźniakami. natomiast walczyłam ponad rok z kilogramami. wróciłam do wagi sprzed ciąży,ale brzuszek brzydki został i nie wiem co robić...nic nie pomaga

Tak tak te brzuszki ja blizniaczkow nie mam ,ale brzuch mialam ogromny, i tez nic na niego nie umialam poradzic teraz postanowilam jak malenstwo skonczy 3 miesiace IDE NA SILOWNIE:-) zobaczymy moze cos pomoze;-)

reklama
ja w poprzedniej ciazy przytylam 14 kg, po urodzeniu zostalo 9 i meczylam sie z nimi caly rok. doszlam do swojej wagi i zaraz zaszlam w kolejna ciaze :)

Do góry