reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

poisy a ten masaż wodny jest podobny do jaccuzi? bo wiem że w ciaży trzeba bardzo uważać na jaccuzi ::) o ile dobrze pamiętam to może to wywołać skurcze albo coś w tym stylu.

reklama
Hej Karolinna
Owszem to jest jak jacuzi tylko nie ejst wmontowane w wanne, hmm wybieram najlzejszą opcję bąbelkową i nie atakuje mnie tak bardzo:-) Takze mysle ze mi nie zaszkodzi.:-)a czuję się po takiej kapieli wysmienicie:-)

Maggusia pisze:
Zazdroszcze tym co przytyly tylko 8 kg bo ja przytylam 20!i teraz probuje to zrzucic chyba zaczne diete owocowo-jogurtowa:)
Byłam w podobnej sytuacji co Karollina przytyłam 25kg a schudłam prawie 30. Też karmię piersią. Może jeszcze u mnie doszedł fakt że Kasia ma skaze i często jadłam tylkochleb z wędliną albo pasztetem?! Jedyne co ja zrobiłam to to że przez pierwsze dwa miesiące ćwiczyłam (oczywiście od 2 czy 3 tyg po porodzie) potem tylko się smarowałam kremami i cellulitis zniknął i rozstępów nie ma tak więc... trochę wiary+ karmienie piersią+ trochę ogłady żywieniowej i powinno się udać :) a słodycze również wcinam jak mops ;) COdziennie przynajmniej jedno ciastko francuskie a ostatnio mój luby rozpieszcza mnie i ciągle kupuje mon cherri. podobno jak się organizm przez 3 miesiące przyzwyczai do jakiejś wagi to mozna z głową pozwolić sobie na wszystko ;D

Ja tez w ciazy przytylam 20 kg, nie zalowalam sobie niczego :) po porodzie moj maly ssak bardzo szybko sciagal ze mnie kilogramy :laugh: Bez szczegolnej diety wrocilam do swojej wagi, ograniczylam tylko slodycze, ciasetczka i ciasta, ktore uwielbiam ;)
Pracowalysmy na te kilogramy 9 miesiecy, wiec musimy dac sobie troche czasu aby sie ich pozbyc ;)
Zycze powodzenia.

j ja jestem na początku 18 tyg. a przytyłam już 7 kg. Straszne. Nie wiem dlaczego, ale w 14 tygodniu przybyło mi aż 3 kg. Nie jem wcale słodyczy, czasem chodzę głodna jak wilk.. a waga rośnie. Jak tak dalej pójdzie to dobiję do 40 :)

Ja w ciąży prztyłam 11 kilogramów i po ciąży szybko wróciłam do dawnej wagi.Naprawdę nie miałam kłopotów z wagą.To chyba dlatego że nigdy nie miałam tendencji do tycia.

Ja w ciazy przytyłam 20 kg z tego zaraz po porodze zżuciłam 10 kg teraz mineło od porodu 7 tygodni i juz mam swoja dawna wage :) pozdrawiam

reklama
Do góry