reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

reklama
przytylam w ciazy 14kg, wczoraj po wazeniu okazalo sie ze mam 11kg mniej, a te 3kg narazie potraktuje z przymruzeniem oka hih bo to dopiero 3 tydzien

To ja z kolei mialam k.17kg in plus, teraz - po miesiacu - zostalo 5kg. Na razie o nich specjalnie nie mysle. Ale na razie ;)

Hej!
Ja w czasie ciąży przytylam 18 kg. Tak wiec ważyłam 78, a przed ciążą 60 kg. Teraz jeszcze tylko 4 do stracenia. heh tylko jak to zrobic gdy karmię piersią?

hej! ja przytyłam jakieś 20 kg - teraz, 3,5 miesiąca po porodzie, został mi kilogram - nie odchudzałam się, karmię piersią - samo leci

Bogna79 pisze:
j ja jestem na początku 18 tyg. a przytyłam już 7 kg. Straszne. Nie wiem dlaczego, ale w 14 tygodniu przybyło mi aż 3 kg. Nie jem wcale słodyczy, czasem chodzę głodna jak wilk.. a waga rośnie. Jak tak dalej pójdzie to dobiję do 40 :)
U mnie też nie wesoło z wagą. Jestem w 14 tyg. a przytyłam juz 5 kg z groszami;-)
To jest jednak druga ciąża. Za pierwszym razem utyłam ok 19 kg i zrzuciłam d o końca roku. Nie powróciłam jednak do dawnej wagi. Ach te słodycze...

ja narazie przytyłam 7 kg.....przede mnąjeszcze 3,5 miesiąca......trońkę się boje...nie chcialbym bym sie zapaść jak świnka ;D​

Czarodziejka nawet nie pisz takich rzeczy..... 7 kilo 5,5 miesiaca to malusio...wiec bez obaw dziecie wazniejsze i jego zdrowie niz waga .....
ja przytylam 25 kilo w ciazy teraz zostaly jeszcze 3 do wagi z przed ciazy....

reklama
Witam!!

Moje dziecię ma juz prawie 7 miesięcy. Rodziłam w grudniu 2005 roku

W czasie całej ciąży przytyłam 18 kg. Waga wyjściowa była 50 kg.
Po samym porodzie straciam tylko 7 kg.
W tej chwili (7 miesięcy po porodzie) ważę 54 kg ;-)
Tylko brzucholek mi pozostal.

Pozdrawiam

Do góry