reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

witam ja przytylam ok 16 kg i kilka miesiecy po tem stracilam wszystki zbedne kilogramy mysle ze duzo pomaga wtym karmienie piersia karmilam 7 miesiecy :D pozdrawiam

reklama
ja przytyłam 30 kg ::) w pięć miesięcy po porodzie ważę tyle co przed ciążą ;D dodam ze to zasługa tego że do 5 miesiąca karmiłam tylko i wyłącznie piersią :)

ja przytylam w ciazy jakies 8-9 kg (zalezy od wagi :) ) teraz 2 tyg po porodzie mam jesczze jakies 3 kg na plusie - ale jestem prawie pewna ze to w piersiach mi zostalo :) no i moze troszke w faldce na brzuchu :)

Zazdroszcze tym co przytyly tylko 8 kg bo ja przytylam 20!i teraz probuje to zrzucic chyba zaczne diete owocowo-jogurtowa:)

ja juz pisałam przytyłam 12 kg ale naprawde się pilnowałam z jedzeniem bardziej niz teraz ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Maggusia pisze:
Zazdroszcze tym co przytyly tylko 8 kg bo ja przytylam 20!i teraz probuje to zrzucic chyba zaczne diete owocowo-jogurtowa:)
jeśli karmisz piersią to nie musisz stosować żadnych diet,zresztą niewskazane przy karmieniu,ja przez 5 miesięcy sobie chudłam,powoli i zdrowiej ;) a jadłam wszystko (no oprócz kilki rzeczy które mogłyby uczulać Lenę ) :)

karollina a co ze slodyczami? ja kurcze podjadami chyba dlatego waga mi stanela :-(

ja slodycze wcinam tonami - inaczej nie moge - staram sie jest tylko jakies herbatniczki ale czasami ciezko sie oprzec pokusie :)

reklama
karolinna pisze:
Maggusia pisze:
jeśli karmisz piersią to nie musisz stosować żadnych diet,zresztą niewskazane przy karmieniu,ja przez 5 miesięcy sobie chudłam,powoli i zdrowiej ;) a jadłam wszystko (no oprócz kilki rzeczy które mogłyby uczulać Lenę ) :)

Karolinna niestety ja nie karmie piersia:)

Do góry