reklama
E
ewcia1981
Gość
Jestem w 19 tygodniui przytyłam 5 kg za bardzo nie widac pomimo mojego niskiego wzrostu 160cm jem wszystko na co mam ochote o diete bede sie martiwc w listopadzie :-))))
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Tylko jedno w zwiazku z tym chcialabym wiedziec, na ile przed porodem taki wilczy glod moze dopasc?
Napiszcie moze kiedy was dopadl, a jak zacznie sie porod, to obliczymy ile to od pierwszych glodow uplynelo
ZYcze Wam szybkich rozwiazan Dziewuszki
Napiszcie moze kiedy was dopadl, a jak zacznie sie porod, to obliczymy ile to od pierwszych glodow uplynelo
ZYcze Wam szybkich rozwiazan Dziewuszki
agula
Fanka BB :)
Tuśka, obyś miała rację.. Już nie mogę się doczekać: porodu - wiadomo mniej ale dzidzi :
Postaram się zapamiętać, ile zjadłam w dniu poprzedzającym poród i w nim samym .. hehe.. moze jakiś algorytm z tego wyjdzie?? narazie od paru dni przed terminem zauważyłam u siebie takie hmhm.. oznaki... Czyli już powiedzmy - tydzień, jak pisze Ewka: mlę zdecydowanie za często buźką.. Ale chyba teraz jakoś mi przeszło.. buu.. czyli co?? nie rodzę?? :
Postaram się zapamiętać, ile zjadłam w dniu poprzedzającym poród i w nim samym .. hehe.. moze jakiś algorytm z tego wyjdzie?? narazie od paru dni przed terminem zauważyłam u siebie takie hmhm.. oznaki... Czyli już powiedzmy - tydzień, jak pisze Ewka: mlę zdecydowanie za często buźką.. Ale chyba teraz jakoś mi przeszło.. buu.. czyli co?? nie rodzę?? :
reklama
tuśka21
Fanka BB :)
agula wiesz co u mnie tez napady wilczego glodu jakby juz osalbly .. teraz pojawil sie taki motyw ze jak sie najem to mnie zaczyna mdlic ...
ale to raz jest a raz nie wiec juz sam nie wiem ...
moze ten apetyt znowu mi wroci ...
ehh niech juz nie wraca tylko zeby juz dzidzia byla ...
ale to raz jest a raz nie wiec juz sam nie wiem ...
moze ten apetyt znowu mi wroci ...
ehh niech juz nie wraca tylko zeby juz dzidzia byla ...
Podziel się: