reklama
monciapl
Fanka BB :)
Ja przytłam w ciązy 13 kg, w dwa tygodnie po porodzie miałam 2 kg na plusie i tak było przez czły okres karmienia piersią, strasznie tęsknię do tych czasów, przynajmniej miałam jakiiś cycki :laugh:.Teraz znowu jestem płaska jak deska , a całe życie słuchałam ,że po dziecku mi urosną.Guzik prawda, ale moja mama jest uparta i teraz probuje mi wmówić, że po drugim mi urosną ;D. Jest kochana, że mnie tak pociesza. Moja teściowa też jest kochana i dla odmiany, w z wiązku z tym że mąż jest jedynakiem, próbuje mi w mówić, że jej urosły po 35 roku życia. ;D. Oj te baby. Oczywiście udaję, że im wierzę
Ja przytyłam baaaaardzo dużo, bo 25 kilo z czego 10 w pierwszym trymestrze...no cóż nie da się ukryć, że pofolgowałam sobie trochę, a brak dolegliwości pierwszego trymestru i dobry apetyt przyczyniły się do takiego przybrania na wadze. Teraz, dwa tygodnie po porodzie jest mnie o 15 kilo mniej, wątpię jednak, by udało mi się wrócić do wagi sprzed ciąży, przynajmniej dopóki karmię piersią, bo biust powiększył mi się chyba trzykrotnie i tak mi ciąży jakby sam w sobie z 5 kilo ważył, pewnie dlatego się tak garbię ;D
SIABA
Fanka BB :)
Liriel - ja przytyłam 21 kilo - biust zwiększył mi się z 75D na 80D/E i tak zostało nawet jak przestałam karmić ( jedyny plus, że mąż zadowolony ) jestem 7 miesięcy po porodzie i zostały mi 3 kilo mimo tego, ze nie ćwiczę i specjalnie nie pilnuje diety - więc nie martw się może będzie lepiej niż się spodziewasz.
gaga
uzależniona
kurcze ja kończe 7 miesiąc i już przytyłam 14kg i jak dla mnie to bardzo dużo bo normalnie ważę 43-46kg więc przytyłąm jakieś 30% w stosunku do swojej wagi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzeba będzie ćwiczyć po urodzeniu coby zrzucić kilogramki))), na razie się nie przejmuje a najlepszymi moimi przyjaciółmi sa czekolada i lody ))
reklama
Podziel się: