no jestem otyla choc jak teraz przyznalam sie do mojej wagi kolezance z pracy powiedziala ze nie wygladam na tyle nawet moja mama ktora raczej nie obchodzi sie z nami mna i siostra jak z wydmuszka stwierdzila ze nie wygladam na tyle jestem dosc ubita niz rozlana i mam duzy biust ...szkoda ze brzuszek tak pozno bedzie widac choc z drugiej strony to lepiej nie bede sie tak meczyc zwlaszcza ze ciaza przypada mi na okres wakacji co do diety staram sie pilnowac lekarz tez mi powiedzial ze nie moge przytyc wiecej niz 9kg ... boje sie ze bedzie to trudne bo biore hormony na podtrzymanie ktore powoduja zwiekszenie apetytu a u kobiet ze sklonnoscia do tycia - tycie .... mam nadzieje ze bedzie ok i jeszcze na tym samym poczatku cos spadne z wagi (czasami sie tak zdarza) kazdy kilogram jest teraz wazny....dziekuje za szybka odpowiedz pozdrawiam ...
ps swoja droga szkoda ze nie ma wiecej forum dla osob troche grubszych czy grubych znalazla zaledwie dwa
wymiana doswiadczen jest wazna i bardzo pomocna dla przyszlych mam borykajacych sie z otyloscia i choc jak wiele osob pisze ze jest to nasza winna( zgadzam sie ) to jest wiele kobiet i mezczyzn ktorzy staraja sie walczyc ale nie zawsze od razu im sie udaje
pozdrawiam wszystkie obecne lub przyszle otyle mamy w ciazy
za dodatkowe informacje bede wdzieczna