reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

a ja jestem pewna ze takich balonow nie chce :|
pozniej zmaleja szybko i bede miala "zwisy" :(
ehhhh
mozna cwiczyc biust w ciazy ?? chyba to bez sensu bo i tak maleje potem :(

można ćwiczyć nie tyle sam biust ;) ale mięśnie które podtrzymują biust.
np. składa się ręce na wysokości piersi przed sobą, dłońmi do siebie, i naciska się dłońmi na siebie jednocześnie (można np ściskać między dłońmi piłeczkę).

reklama
moze mi krotas z was powie jak wkleic suwaczek do profilu ? :)

WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w lewym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

a ja juz waze 96 kilo!!!!!!!jestem w 21 tyg to moja trzecia ciaza, staram sie ze wszytskich sil jesc warzywa i owoce ale niestety skubne czasem batona lub ciacho, moge cwiczyc chociaz nogi?jakies cwiczenia, przed ciaza systematycznie gralam w siatke, nie wiem co robic dalej staram sie codziennie wyjsc na spacer ale nie zawsze pogoda sprzyja, mam w domu orbitreka jak myslicie czy moge na nim jezdzic?plis poradzcie cos!

reklama
Witam Was!
Szczerze,nie chce mi sie za bardzo w tyl uciekac i czytac wszystkie posty,dlatego zapytam sie wprost...Ile juz przytylyscie od poczatku ciazy?Ja jestem na poczatku 21 tygodnia,ale do tej pory w przeciagu pierwszych 3msc schudlam 7kg(dokladnie 6,8kh),a na razie odkad zaczelam troche wiecej jesc przytylam tylko 300g-czy to aby nie za malo?Do osob szczuplych nie naleze,ale tez nie mam nadwagi-tym bardziej teraz po straceniu tych wszystkich kg.
Czekam na jakies info i dziekuje!:zawstydzona/y:

Tycie w ciazy to bardzo indywidualna sprawa, tak samo jak mdlosci/wymioty itd. Jesli dziecko rozwija sie prawidlowo to nie zawracaj sobie glowy waga!! Poza tym to dopiero polowa ciazy wiec jeszcze napewno uda ci sie przytyc ;-)

Do góry