reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży ta "prawidłowa" i rzeczywista

na powstale rozstepy to po ciazy masz specjalne kremy :)....

ja mialam 75A teraz 75B ale cos czuje ze do D dojde - wiecie geny gora :D:D:D...
tez sie boje zwisow ale sie na to nastawiam...
jedynie pozostalo tylko ujedrniac skore piersi przez caly czas....

reklama
jestesaniolkiem ja przed ciążą miałam identyczny rozmiar:-):tak:doszlam do D..a potem po karmieniu zaczeły maleć i sa normlane - takie jak przed ciążą.. Wiec nie martw sie powinno być potem ok:tak:;-)

Jak już mówimy o cycolach:sorry: Ja miałam 75C, w ciązy 85E, podczas karmienia 85F:sorry: Zakup stanika to istny koszmar. Teraz stanęło na 70F. Bo mimo że schudłam 15kg to cyce zostały. A zwisy koszmarne i rozstępy też. Cała ciąze i okres karmienia nosiłam biustonosz, smarowałam sie i nic to nie dało. A macie jakieś propozycje jak ujędrnic biust??????

Emka mówie Ci jest ekstra:sorry:. najlepsze jest to, że jeszcze jak karmiłam to cyce były super jędrne i mimo wielkości trzymały się na miejscu. Ale jak mleko zeszło to katastrofia totalna. A ile zostało ci ciąży???

reklama
Do góry