xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja dzis sie pocieszam ze przyplyw mojej wagi to glownie opuchlizna. 30kg na plusie ale pozytywnie nastawiam sie do zrzucenia wszystkiego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja koleżanka też miała 30 kg na plusie i bardzo puchła więc okazało się że 15 zeszło od razu po porodzie a następone musiała zrzucać. Niestety po 16 miesiącach ma jeszcze 3 kg ( ale i tak dobrze, karmiła cycem tylko 4 miesiące )ja dzis sie pocieszam ze przyplyw mojej wagi to glownie opuchlizna. 30kg na plusie ale pozytywnie nastawiam sie do zrzucenia wszystkiego :-)
ja chyba zacznę ćwiczyć, bo tak teraz się zastanowiłam, że brzucha ni ećwiczę, bo połóg, ale wózek z trzeciego i na trzecie to noszę od tygodnia wiec skoro ciężary mi nie szkodzą, to ćwiczenia chyba też nie zaszkodzą... niby już ważę 3 kg mniej niż przed ciążą, ale wciąż mam 7 do zrzucenia.. i brzuszek, któy niestety wciąż trochę jest.. to na pewno kwestia wzmocnienia mięśni brzuchaćwiczenia sobie odpuść lepiej do 6 tygodni po porodzie , potem już można
u mnie waga od 2 tygodni bez zmian , oby udało mi się to szybko zrzucić bo nie będe miała w czym chodzić ;-)