reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
A ja nie mam wagi żeby się zważyc:crazy: A może to i lepiej, jeden powód do zmartwień mniej. Ale wbiłam się w jedne spodnie sprzed ciąży :-) więc chyba jest dobrze. Choc oponkę mam i pewno już zostanie :-(

ja dzis sie pocieszam ze przyplyw mojej wagi to glownie opuchlizna. 30kg na plusie ale pozytywnie nastawiam sie do zrzucenia wszystkiego :-)
moja koleżanka też miała 30 kg na plusie i bardzo puchła więc okazało się że 15 zeszło od razu po porodzie a następone musiała zrzucać. Niestety po 16 miesiącach ma jeszcze 3 kg :(( ale i tak dobrze, karmiła cycem tylko 4 miesiące :))

ćwiczenia sobie odpuść lepiej do 6 tygodni po porodzie , potem już można :tak:
u mnie waga od 2 tygodni bez zmian , oby udało mi się to szybko zrzucić bo nie będe miała w czym chodzić ;-)
ja chyba zacznę ćwiczyć, bo tak teraz się zastanowiłam, że brzucha ni ećwiczę, bo połóg, ale wózek z trzeciego i na trzecie to noszę od tygodnia :confused2: wiec skoro ciężary mi nie szkodzą, to ćwiczenia chyba też nie zaszkodzą... niby już ważę 3 kg mniej niż przed ciążą, ale wciąż mam 7 do zrzucenia.. :sorry: i brzuszek, któy niestety wciąż trochę jest.. to na pewno kwestia wzmocnienia mięśni brzucha

waga w ciazy u mnie to 68,5 zaraz po urodzeniu zniknęło niecałe 10 kilo a teraz juz 11 no bo opuchlizna zeszła, w koncu mam chude nogi bo po porodzie nie miałam kostek....

reklama
nie mam wagi w domu, ale chudnę w oczach... Miałam zawsze potężne nogi, a tu niespodzianka - łydki i uda schudły i są nie do poznania! Brzuszek malutki - taki jaki miałam może w 15 tc. Czekam na wagę i wtedy powiem ile u mnie na minusie :tak:

Do góry