reklama
M
m_ktosia
Gość
Lenorek ja mialam tak jak ty, przez pierwsze 24 tygonie prawie nic, niecale 3 kg do przodu, (w drugim miesiacu to nawet mi ubylo przez te nudnosci i brak apetytu), luzik, laseczka
a teraz, ostatnie 3 tygodnie 5 kg dodatkowo, rozpedzilam sie nagle
to juz razem 7-8 kg do przodu (czyli z 63 kg na 70, cyfra 70 mnie przeraza)
a dzidzia na wczorajszym badaniu wyszlo ze ma juz prawie 1000 g, no mam nadzieje ze wiecej niz 3 kg do 17 kwietnia mi nie przybedzie, bo potem jak to zrzucic, kupilam wage i kontroluje sie jak nienormalna
a teraz, ostatnie 3 tygodnie 5 kg dodatkowo, rozpedzilam sie nagle
to juz razem 7-8 kg do przodu (czyli z 63 kg na 70, cyfra 70 mnie przeraza)
a dzidzia na wczorajszym badaniu wyszlo ze ma juz prawie 1000 g, no mam nadzieje ze wiecej niz 3 kg do 17 kwietnia mi nie przybedzie, bo potem jak to zrzucic, kupilam wage i kontroluje sie jak nienormalna
młoda_mamusia
Fanka BB :)
6 kg na plusie ..... juz mam
Avacanda84
Zaangażowana w BB
Kurcze same szczupłe mamusie,i czym Wy sie martwicie Ja gdy zaszłam w ciaze wazyłam 67 kg na 175 cm wzrostu(to juz duzo )a teraz waze 83 wszystko co połykam idzie mi na mase =BOSHE=!!A moj smerf wazy juz 1,800
M
m_ktosia
Gość
Avacanda kobitki to zawsze musza ponarzekac
na kazdym moim nowym zdjeciu z brzuszkiem wydaje mi sie ze jestem bardzo wielgachna, a potem jak mi tego brzucha przybywa to po czasie widze ze w sumie to niezle wygladalam,...
a jak patrze na swoje zdjecia z przed wakacji/ciazy... kurcze, na co ja narzekalam? i to tez dobrze tak docenic po czasie, tyle zebysmy wrocily do tego stanu sprzed ciazy w te pare miesiecy i ani jednego dnia dluzej
na kazdym moim nowym zdjeciu z brzuszkiem wydaje mi sie ze jestem bardzo wielgachna, a potem jak mi tego brzucha przybywa to po czasie widze ze w sumie to niezle wygladalam,...
a jak patrze na swoje zdjecia z przed wakacji/ciazy... kurcze, na co ja narzekalam? i to tez dobrze tak docenic po czasie, tyle zebysmy wrocily do tego stanu sprzed ciazy w te pare miesiecy i ani jednego dnia dluzej
M_ktosia oj chyba więcej nam przybędzie niz 3 kg. Lekarz mi mówił, ze teraz to sie zaczyna najwiekszy przyrost wagi . No i pomysl sama, Twoje maleństwo musi jeszcze tak przynajmniej te 2-2,5 przybrac, a co za tym idzie przybedzie wód, no i pokarm kochana sie musi w koncu pojawic.
Ja to tak daje sobie jeczsze z 5kg (jak nic) do przodu, szczególnie, że mój maluch to sie kształtuje do porodu na dzieciaczka 4kg.
Ale juz postanowiłam, ze pózniej zapisuje się na aerobik (mam pod samym domkiem i zawsze tą godzinkę wygospodaruję).
Bedzie dobrze kobitki.:-)
Ja to tak daje sobie jeczsze z 5kg (jak nic) do przodu, szczególnie, że mój maluch to sie kształtuje do porodu na dzieciaczka 4kg.
Ale juz postanowiłam, ze pózniej zapisuje się na aerobik (mam pod samym domkiem i zawsze tą godzinkę wygospodaruję).
Bedzie dobrze kobitki.:-)
M
m_ktosia
Gość
obawiam sie Mona ze masz racje
ale pomarzyc se mozna
ale pomarzyc se mozna
reklama
Podziel się: