reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
wiki.25 my za to idziemy lep w lep z piersiami ja tez przed ciaza mialam 75 d lub E a teraz nosze 80 F nie widze zeby mi sie powiekszyly ale w stanikach przed ciazy to mi wyplywaja po kazdej stronie a mowia ze i tak dopiero po porodzie najbardziej piersi rosna co my zrobimy hehehe ... bedziemy szyć na zamowienie chyba
Za pierwszym razem przytyłam 16 kg, na drugi dzień po porodzie jak weszłam na wagę było 10 kg mniej. Tylko, że moja Ola ważyła 4250 g.
W ubiegły poniedziałek jak się ważyłam wychodziło 9 kg na plus (byłam wtedy po 3 tygodniowym zwolnieniu). Od ubiegłego poniedziałku wróciłam do pracy i wczoraj niespodzianka. Wchodzę na wagę a tu 1,5 kg mniej niż ostatnio, czyli reasumując 7,5 kg na plusie. Nie jest więc tak źle. Może nawet nie przytyje tyle co za pierwszym razem.
Po pierwszej ciąży po 3 miesiącach ważyłam mniej niż przed ciążą, tera też mam nadzieję, że tak gładko pójdzie.
W ubiegły poniedziałek jak się ważyłam wychodziło 9 kg na plus (byłam wtedy po 3 tygodniowym zwolnieniu). Od ubiegłego poniedziałku wróciłam do pracy i wczoraj niespodzianka. Wchodzę na wagę a tu 1,5 kg mniej niż ostatnio, czyli reasumując 7,5 kg na plusie. Nie jest więc tak źle. Może nawet nie przytyje tyle co za pierwszym razem.
Po pierwszej ciąży po 3 miesiącach ważyłam mniej niż przed ciążą, tera też mam nadzieję, że tak gładko pójdzie.
majkam
mama Danielka i Karolinki
anula88 chyba poabylam sie kompleksow jak przeczytalam ile przytyla twoja znajoma))))))))
ja po ostatniej wizycie u gina mam 10 do przodu , z czego ostatnie 2-3kg przybyla mi podczas swiat no tak objadanie i lezenie plackiem i efekt jest jaki jest.
ale na razie nie robie paniki mam jednak nadzieje ze nie przekrocze magicznych 15kg
a nawet jesli to nie jest to jeszcze koniec swiata, ja sie pocieszam, ze jak urodzimy to bedzie nadchodzila wiosna - no a wiosna zawsze lepiej sie zrzuca kilogramki niz na zime :-) mam racje?
ja po ostatniej wizycie u gina mam 10 do przodu , z czego ostatnie 2-3kg przybyla mi podczas swiat no tak objadanie i lezenie plackiem i efekt jest jaki jest.
ale na razie nie robie paniki mam jednak nadzieje ze nie przekrocze magicznych 15kg
a nawet jesli to nie jest to jeszcze koniec swiata, ja sie pocieszam, ze jak urodzimy to bedzie nadchodzila wiosna - no a wiosna zawsze lepiej sie zrzuca kilogramki niz na zime :-) mam racje?
młoda_mamusia
dziewczyny czym wy sie przejmujecie ,,, jescie szczuple szybko zrzuciccie i slyszallam ze jak sie karmi piersia to o wiele szybciej kg leca ,,,, ja mam sie czym martwic mam jakos 176 cm i ten rok przed ciaza przytylam okolo 10 kg wiec sie spasłam i doszlam jakoś do 73-74 kg wiec ja sie powinnam martwić teraz waze 80 kg to tak okolo 6 -7 kg na plusie wszyscy mnie pocieszaja i mowia ze i tak te 6 kg to nie jest duzo bo zdarzaja sie przypadki ze dziewczyny tyja po 30 kg jak i wiecej ja bym chyciala sie zatrzymać rak na 13-15 kg pewnie mi sie nie uda hehe moja mamusia kochana twierdzi ze jeste m wysoka i tej wagi wcale tak nie widac ,.. no ale nad wami wszystkimi to ja goroje wiec wy sie cieszcie ze jestescie szczuplutkie i wszystkie napewno wrocimy dko swojej wagi sprzed ciazy szybko a nawet moze bedziemy jeszcze szczuplejsze niz przed ciaza :") hehe
to moje terazniejsze zdjecie
to moje terazniejsze zdjecie
młoda_mamusia
oj cos sie nie udalo moze teraz sie uda
reklama
młoda_mamusia
nie wiem co sie dzieje ze nie moge wklecić ..
Podziel się: