reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
zmierzylam pierwszy raz i w szoku jestem ale co tam

w 25 tygodniu:

talia przed tak z 72-74 teraz 95 cm !!!

wagi nie posiadam zeby sie nie stresowac ani w jedna ani w druga strone :laugh2: , na ostatnim badaniu miala 65 kg a normalnie 62 czyli slabiutko, ale brzucho jest wiec sie nie przejmujemy,

dziecinka podobnoz ostatnio miala 600 g

cycki sa najlepsze bo sie nie mieszcze w stare staniki a taka plaska bylam ze szkoda gadac, 75 B/80 A a teraz bez stanikow skoro mi tak wygodnie :-D , zmierzylam biust, jest 10 cm wiecej :cool2: ach i zeby tak zostalo na wieki

ojjj bez staniczka to ja moge zapomniec...pzred ciaza mialam 75D -75e teraz juz pomalu 80F jest male i ojj z pzrerazeniem patzre w przyszlosc....

KASIRA nie do wiary ale u mnie tez 99cm :-) .
A biust byl 70 C teraz jest 75 C więc różnica niewielka, a wydaje sie taaaki duży :-D ;-)

kurcze to faktycznie idziemy równo:-) :-) ciekawe jak poród nam minie....czy też tak samo hihihi:-D

u mnie wychodzi na domowej wadze że mam już 12kg do przodu:szok: w piątek idę do gina więc zobacze jak u nich wyjdzie...nie byłam już u lekarza 5 tyg przez ten okropny gips:-( ale w piątek napiszę Wam jaka jest moja otyłość :-D :-)

reklama
Do góry