reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

ja tez postanowilam zapisac sie na aerobik. trzeba bedzie zrzucic ten balast:-). Ale mysle ze nasze dzieci tak dadzą nam popalic ze szybko wrocimy do swoich wag.

p.s. po powrocie ze szpitala na 100% bedziemy mialy 5 kilo mniej (wody, dzidzia itp) a reszte trezba bedzie zrzucic

reklama
Hmm ja nie czuje sie az tak gruba, ale waga nie klamie, ponad 10 na koncie, boje sie , ze potem bedzie ciezko to zrzucic. Mam wrazenie, ze duzo nie jem no i na poczatku ciazy prawie wogole nie przbieralam na wazde, ale zastanawiam sie skad mi te kilogramy przybywaja teraz w takim tempie. No i oczywiscie co to bedzie pod koniec ciazy - chyba przytyje ze 20kg ;-0
oby nie!
narazie chyba sie natura zlitowala i od jakis 2 tygodni przybylo mi jedynie w gramach.
Trzymajmy sie dziewczyny!

Witajcie dziewczynki :-) ... długo mnie nie było więc postaram się nadrobić zaległości :-) ...

Jeżeli chodzi o wagę to u mnie dwa dni temu było 74kg.. czyli już jakieś 12-14 kg na plusiQ ...
Obwód w tali 107 cm :-) ... idziemy do przodu :-) ...
Pępuszek już dawno mi się zrobił wystający i taki ciemniejszy,za to dziurka od kolczyka zrobiła się paskudna :wściekła/y: ...Postaram się wkleić foteczki to zobaczycie :-)

ja jak już pisałam na innym wątku mam 12-14 kg na plusie ... :eek: a do końca jeszcze trozke :eek: ...
POWIEM WAM NA POCIESZENIE ŻE MOJA ZNAJOMA PRZYTYŁA W CIĄŻY 33KG I WSZYTSKO SZYBCKO ZGUBIŁA BO KARMIŁA PIERSIĄ :-) WIĘC NIE BĘDZIE TAK ŹLE-DAMY RADE :-)

reklama
Do góry