reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

ja tez postanowilam zapisac sie na aerobik. trzeba bedzie zrzucic ten balast:-). Ale mysle ze nasze dzieci tak dadzą nam popalic ze szybko wrocimy do swoich wag.

p.s. po powrocie ze szpitala na 100% bedziemy mialy 5 kilo mniej (wody, dzidzia itp) a reszte trezba bedzie zrzucic

reklama
Hmm ja nie czuje sie az tak gruba, ale waga nie klamie, ponad 10 na koncie, boje sie , ze potem bedzie ciezko to zrzucic. Mam wrazenie, ze duzo nie jem no i na poczatku ciazy prawie wogole nie przbieralam na wazde, ale zastanawiam sie skad mi te kilogramy przybywaja teraz w takim tempie. No i oczywiscie co to bedzie pod koniec ciazy - chyba przytyje ze 20kg ;-0
oby nie!
narazie chyba sie natura zlitowala i od jakis 2 tygodni przybylo mi jedynie w gramach.
Trzymajmy sie dziewczyny!

Witajcie dziewczynki :-) ... długo mnie nie było więc postaram się nadrobić zaległości :-) ...

Jeżeli chodzi o wagę to u mnie dwa dni temu było 74kg.. czyli już jakieś 12-14 kg na plusiQ ...
Obwód w tali 107 cm :-) ... idziemy do przodu :-) ...
Pępuszek już dawno mi się zrobił wystający i taki ciemniejszy,za to dziurka od kolczyka zrobiła się paskudna :wściekła/y: ...Postaram się wkleić foteczki to zobaczycie :-)

ja jak już pisałam na innym wątku mam 12-14 kg na plusie ... :eek: a do końca jeszcze trozke :eek: ...
POWIEM WAM NA POCIESZENIE ŻE MOJA ZNAJOMA PRZYTYŁA W CIĄŻY 33KG I WSZYTSKO SZYBCKO ZGUBIŁA BO KARMIŁA PIERSIĄ :-) WIĘC NIE BĘDZIE TAK ŹLE-DAMY RADE :-)

reklama
Do góry