reklama
po dzisiajszej wizycie waga 81,5 kg , dobre to, ze nic nie przybylo od poczatku ciazy, ciekawe ile bedzie (z ewka przytylo mi sie 13 kg, rodzilam z waga 88)
co do obwiodu to nie wiem, a nie mam centymetra, wiec nie sprawdze, z ewka bylam walcem, wymiary 110-110-110
co do obwiodu to nie wiem, a nie mam centymetra, wiec nie sprawdze, z ewka bylam walcem, wymiary 110-110-110
młoda_mamusia
Fanka BB :)
pysiu super ze tak malutko Ci sie przytylo przez te ostatnie tygodnie
Anetko gratuluje Ci ze tak malutko przytylas , super tylko pozazdroscic urodzisz Filipka i nic nie bedzie widać ze rodzilaś :
Stjepia tobie rowniez gratuluje ze tak malo z Ewcia przytylas z drugim tez tak malutko pewniie przytyjesz albo mniej , i fajowo ze waga Ci stoi
Anetko gratuluje Ci ze tak malutko przytylas , super tylko pozazdroscic urodzisz Filipka i nic nie bedzie widać ze rodzilaś :
Stjepia tobie rowniez gratuluje ze tak malo z Ewcia przytylas z drugim tez tak malutko pewniie przytyjesz albo mniej , i fajowo ze waga Ci stoi
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Po wczorajszej wizycie waga poszła o prawie 2kg do przodu i mam teraz już 81kg, a w talii 109cm (a ostatnio jak mierzyłam, było 4cm mniej).
Podziel się: