reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

A u mnie ostateczne pomiary - bo pewnie sie juz wiecej nic nie zmieni:
  • na + 12 kg czyli 84 kg
  • brzuch 118 cm

Ostatnia edycja:
reklama
No Pysiu to malo ci sie przytylo przez 5 tygodni ;-):-)
Anetka ladnie :-) podaj ostatnie wyniki z poprzedniej ciazy jak mozesz bo ja nie pamietam :tak:

po dzisiajszej wizycie waga 81,5 kg :zawstydzona/y:, dobre to, ze nic nie przybylo od poczatku ciazy, ciekawe ile bedzie (z ewka przytylo mi sie 13 kg, rodzilam z waga 88)
co do obwiodu to nie wiem, a nie mam centymetra, wiec nie sprawdze, z ewka bylam walcem, wymiary 110-110-110

pysiu super ze tak malutko Ci sie przytylo przez te ostatnie tygodnie

Anetko gratuluje Ci ze tak malutko przytylas , super tylko pozazdroscic urodzisz Filipka i nic nie bedzie widać ze rodzilaś ::)

Stjepia tobie rowniez gratuluje ze tak malo z Ewcia przytylas z drugim tez tak malutko pewniie przytyjesz albo mniej , i fajowo ze waga Ci stoi

Dziewczyny super , że udało sie wam tak mało przytyć.
Ja póki co 20 tydzień i dwa kilo na plusie. No ale to dopiero poczatek tycia.

reklama
Po wczorajszej wizycie waga poszła o prawie 2kg do przodu :confused2::rofl2::-p i mam teraz już 81kg, a w talii 109cm :-D (a ostatnio jak mierzyłam, było 4cm mniej).

Do góry