reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
zmierzylam pierwszy raz i w szoku jestem ale co tam

w 25 tygodniu:

talia przed tak z 72-74 teraz 95 cm !!!

wagi nie posiadam zeby sie nie stresowac ani w jedna ani w druga strone :laugh2: , na ostatnim badaniu miala 65 kg a normalnie 62 czyli slabiutko, ale brzucho jest wiec sie nie przejmujemy,

dziecinka podobnoz ostatnio miala 600 g

cycki sa najlepsze bo sie nie mieszcze w stare staniki a taka plaska bylam ze szkoda gadac, 75 B/80 A a teraz bez stanikow skoro mi tak wygodnie :-D , zmierzylam biust, jest 10 cm wiecej :cool2: ach i zeby tak zostalo na wieki

ojjj bez staniczka to ja moge zapomniec...pzred ciaza mialam 75D -75e teraz juz pomalu 80F jest male i ojj z pzrerazeniem patzre w przyszlosc....

KASIRA nie do wiary ale u mnie tez 99cm :-) .
A biust byl 70 C teraz jest 75 C więc różnica niewielka, a wydaje sie taaaki duży :-D ;-)

kurcze to faktycznie idziemy równo:-) :-) ciekawe jak poród nam minie....czy też tak samo hihihi:-D

u mnie wychodzi na domowej wadze że mam już 12kg do przodu:szok: w piątek idę do gina więc zobacze jak u nich wyjdzie...nie byłam już u lekarza 5 tyg przez ten okropny gips:-( ale w piątek napiszę Wam jaka jest moja otyłość :-D :-)

reklama
Do góry