reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

hehe ta notak wczesniej to mojna ,, tylko siostra sie nie wylogowała i napisałam na jej nicku

wiec powtora zeby bylo jasne ze to moje wymiary : siostra nie jest w ciaży hehe to mlodsza siostra ktora dokładnie sledzi przebieg mojej ciazy hehe ,,

kochane ja pierwszy raz zmierzylam obwod pasa i na wysokosci pepka mam 98 cm ale do kruszzynek nigdy nie nalezałam ,. mam 176-177 cm wiiec pomimo to ze bebenik sporawy mało kto isie skapnie jak nie wie ze jestem w ciaży jak mam tym bardziej cos luznego ubrane ,,. piersi nie rosna a moze troszke zawsze mialam duze 75 E a teraz lepiej sie czuje w 80 E lub F i odziwooo moje cycki sa świetne zerooo rozstepow ale zuwazylam pare czerwonych małych co prawda rozstepow na pośladkach moze z 4 -5 kreseczek malutenkich ale widocznie cos sie juz robi ,,,, od poczatku ciazy 4 kg na plusie wiec uwazam ze tez nie jest tragicznie :D ale pewnie teraz co tydzien bedzie 1 kg przynajmniej do przodu ale coż wkoncu jestesmy w ciazy :) buzka

reklama
nie nie to moja mlodsza siostra ma 13 lat i strasznie wiadać ja ciekawi co tu sie dzieje sama dopiero teraz sie skapłam ze nas podglada bo sie n ie wylogowała hehe buzka

suwaczek mi nawalil wiec dokladnie nie wiem jaki tydzien i dzien wczoraj bylam u gina i powiedział ze zaczełam 24 tydzien ale cos z moich obliczen to 23 t i 2 -3 dni ale mam 4 kg na przodzie od pcoztaku ciaży i ejstem zadowollona :D ale pewnie chwila moment i w ciagu tygodnia bede nabierać po 1kg jak nie wiecej i okolo 20 kg bedzie w 9 miesiacu plu plu oby mniej hehe buzka

A ja to dokładnie nie wiem ale tak około 6kg to mi już przybyło ale dużo z tego poszło mi w biodra bo w kurtce zimowej to wyglądam raczej na taka co ma trochę za szeroki tyłek niz na taką co jest w ciąży :-)
W niedzielę spotkałam kolezankę, której nie widział bardzo, bardzo długo i tak rozmawiamy, a ona nic, zero reakcji na moja ciąże dopiero jak jej powiedziałam i się przypatrzyła to powiedział "No faktycznie":happy:
Ale to nic pewnie jeszcze troszkę i już bedzie widac z daleka, że ciężarna idzie :-D

PRZED CIĄŻĄ WAŻYŁAM 62-63KG,KILKA DNI TEMU WAŻYŁAM RÓWNE 70 KG :-) A DZIŚ HMMM ?? WOLE NIE STAWAĆ NA WAGĘ :confused: HIE HIE ROSNE RAZEM Z MOIM MALCEM :-) A WIĘC JESTEM JAKIEŚ 7-8 KG NA PLUSIE :-)

hej:-) jestem z majowych (początek) i postanowiłam do Was zajrzeć. No i się troszkę przeraziłam:-( lekarz mówił, że kiepsko z tą moją wagą, ale nie myślałam, że aż tak. Do tej pory przytyłam 1 kg.:-( przed ciążą 63kg, teraz (w środę) ważyłam 64kg. Oby z dzidzią było ok, pomimo że mama nie tyje:-(

Ja na ostatniej wizycie wzylam 69,6kg (to byl 21t) a dzis wazylam sie i waze 72kg ( 24t) , od poczatku ciazy przybylo mnie 8kg!!! a odobno tyje sie najwiecej pod koniec.... uuuuuu
Zuziaczykacperek niemartw sie ja przez pierwsze 3-4 miesiace praktycznie przytylam 0,5kg ( a nie wymiotowalam) i tez mi lekarz mowil, ze slabiutko z waga, a teraz popatrz jak leca mi kilogramy! az strach :szok: :laugh2:

reklama
Do góry