reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
hmmm ja wazylam sie wczoraj-tez w ubraniu no i po swiatecznym obzarstwie:-) ale nie jest zle tzn dla mnie bo 6kg do przodu:tak: zobaczymy co powie lekarz.Ale dzidzia chyba rosnie bo coraz bardziej sie rozpycha:-D a przeciez o to chodzi zeby maluch rosl a nie koniecznie ja:tak: :tak: :tak:

ja narazie się nie pochwalę co do wagi...ten okropny gips popsół mi wszystkie plany...2.01.2007 mam wizytę i muszę przesunąć gdzieś na 8 stycznia i dopiero się pochwalę ile mam do przodu:tak: ale pewnie gdzieś już około 10kg będzie pewnie....:-)

Ja się ważyłam w pierwszy dzień swiąt (po największym obrzarstwie) i wyszło 68kg więc chyba nie jest tak żle chodz rewelacyjnie tez nie bo to oznacza,że już jakieś 8 kg do przodu :baffled: , a tu jeszcze 3.5miesiąca. Zobaczymy jak to wyjdzie na wizycie u lekarza 5.grudnia.

reklama
Do góry