reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Ja jutro sobie zmierze i wam napisze - tylko szkoda że nie mierzyłam sobie od początku ciąży (miałabym przynajmniej jakieś porównanie) :-)
Ale wiem mniej więcej ile miałam przd ciążą.

reklama
no to ładnie się powiększają nasze stoliki hihihihihi:-D będzie można na nim postawić obiadek niedługo...

Jestem w 20 tyg.Mam 153 cm wzrostu i przed ciaza wazyłam 42 kg.przez cały czas nic nie tyłam dopiero w ostatnich 3 tyg moja waga wzrosła do 46kg.

Niczka jeszcze nie jest za późno na mierzenie ;-) mi też wcześniej to do głowy nie przyszło :-)

ja mam 164, a moze 167... nie pamietam i waze obecnie 67.5 (chyba, bo ostatnio wazylam sie w dzinsach i swetrze).
Nie mam wagi w domu, startowalam gdzies od 64kg to byla waga na poczatku ciazy.

reklama
No ja już przytyłam według wagi lekarskiej 4,5 kilo :szok: czyli waże teraz 63 kilo.
Mam wzrost 170 -172 sama dokładnie niewiem.
A przed ciążą to różnie ważyłam - wogóle ta waga moja domowa pokazuje mniej ale ja biore pod uwage tą lekarska bo chyba jest jednak dokładniejsza.
Najwięcej przytyłam w pierwszych dwóch miesiącach ciązy - dziwne co:confused: potem miałam taki zastój w 3 i 4 miesiącu i nawet schudłam 0,5 kilo a najlepsze jest to, że od wizyty w październiku do listopada przytyłam 1,5 kilo :szok: jak w takim tępie bedzie mi waga przybywać to dużo tych kilogramków bedzie hihi

Do góry