reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
O kurcze:szok: mialam zawsze w tali 64 a teraz jest 75!!! Szok!!! Ja juz na poczatku ciazy zgubilam gdzies talie i to jeszcze tak nierowno bo z jednej strony bardziej-taka jakas niewymiarowa jestem;-)

ja nie mam wagi w domu wiec waze sie tylko jak jestem u lekarza:tak: ostatnio pisalam ze mialam 3kg wiecej a to bylo 3 tygodnie temu ile jest teraz dowiem sie za tydzien to wam napisze:tak:

ja też jakoś z lewej mam więcej wypchany bok...moze to tam się gnieździ ten mój mały człowieczek:-) jest mu tak wygodnie...jutro połówkowe więc może się pochwalę co noszę w łonie...

a co z biustem?;-) duzo wieksze macie piersi?:-) mi tylko powiekszyly sie o rozmiar i chyba nie chcialabym juz wiekszych:no: teraz mi sie podobaja:tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry