reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
a u mnie okazało się że już mam 7kg do przodu...no i jest półowa ciąży ciekawe ile jeszcze przybędzie?...:-D

No co Wy! Ja nosilam 75A a teraz jestem na etapie 80C, mam nadzieje , ze to juz koniec... ha ha
niestety kremowanie nie przynioslo skutku i pojawily sie rozstepy na piersiach, zaraz przy sutkach.... szkoda... :wściekła/y: :no:

jesli chodzi o mnie to moje biuścicho powiększylo sie o rozmiarek:laugh2: mialam miseczkę A a teraz mam B. mysle ze jeszcze troche urosną. ale ciekawe co bedzie po porodzie - czy w ogole cos z nich zostanie. mojej kolezance po biuscie sprzed ciązy nic nie zostalo, dzidzia jej straasznie wyciagnęla ze nie ma doslownie nic:baffled:

Lenorek moja siostra ma tak jak twoja koleżanka,dwie wiszące skórki;-) tyle jej zostało po karmieniu

O kurcze dziewczyny nie straszcie :baffled: ja narazie nosze rozmiar 75 D. Widze że się powiększyły i mój M też :-) szczególnie na samym początku (teraz już od długiego czasu nie urosły) są tak jakby pełniejsze ale mieszcze się do starych staników tylko tych większych - bo miałam pare za dużych :-) ale musze sobie kupić takie z szerokimi ramiączkami bo niby lepiej podczymują biust.

Jestem ciekawa w którym miesiącu pojawi się w nich pokarm???? Ale wydaje mi się, że chyba w 9 miesiącu. Ale róznie to bywa bo już u niektórych kobietek pojawia się wcześniej ta siara.

reklama
Do góry