reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Hej hej! Ja to nie pocwicze z Wami bo jestem po cieciu i jeszcze nie moge cwiczyc a poza tym nie wiem czy moje serduszko by sie na takie cwiczenia zgodzilo (kardiolog sie klania po raz kolejny) ale bede Was wspierac duchowo ;-):-D. Chociaz nie powiem pocwiczylabym bo mi tego brakuje. Kiedy, tzn. przed ciaza to codziennie pol godzinki cwikow uskotecznialam a teraz :no:.

Ale szlaban slodyczowy jak najbardziej sie przyda:-)! Wchodze w to!

reklama
Słodycze hmmmmmm... no niewiem no.
W sumie od poniedziałku mogę sie ograniczyc ale żeby tak całkiem zrezygnowac to chyba nie :-D tymbardziej, że imprezki się szykuja: czytaj: urodzinki mojej mamy, cioci i koleżanki więc ciężko by było :-p

dziewczyny, przerazacie mnie, mialam nadzieje, ze sie w zyciu na te slodycze nie zgodzicie... :szok:
Ewentualnie jestem sklonna lekko sie ograniczyc ( w koncu we wrzesniu nad morze sie wybieram :eek:) ale tak calkiem, to ja chyba rady nie dam... Na sama mysl o nie jedzeniu tak dlugo pysznosci natychmiast musze zezrec upieczona wczoraj muffinke Nigelli...
hmmm, ale pyszne...
moze ktoras ma ochote?? zostaly jeszcze 3 sztuki :-p

Ja też, ja też ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Juz wrzuciłam te cwiczonka w ulubione - tak razem to raźniej :tak: A słodycze juz ograniczylam - ale tak całkiem całkiem wcale to nie :zawstydzona/y:;-)
A powiedzcie mi dziewczynki gdzie wy sie mierzycie na wysokosci pępka tak jak w ciąży, czy w talii czyli wyżej? Bo ja i tu i tu mam tyle w porownaniu z tym co piszecie ze az wstyd sie przyznac...:no::zawstydzona/y:

ja mierzę na wysokości pępka... tak jak w ciąży... zeby mieć obaz tego jak te cm znikają.... tylko one nie chcą znikać... ciągle tyle samo:no:

Ostro dziewczyny, ostro. Ja jakis czas temu probowalam tych cwieczen i wynik byl, ze "pozal sie boszzze". No ale skoro takim hurtem sie deklarujecie to moze i ja sprobuje.
Ze slodyczami to tez postaram sie ograniczyc, ale ....zeby tak calkiem to nie da rady. :-p
Czyli od poniedzialku startujemy?

ja tez mierze tak jak w ciazy, na wysokosci pepka. mam 80cm, na wciagnetym 76cm.
Ze spodni juz "prawie" mi sie nie wylewa

reklama
Do góry