reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a u mnie 56 kg ale sie ciesze -jeszcze pare kilo by sie przydalo schudnac
sami
Fanka BB :)
A wiecie co że ja już chyba miesiąc się nie ważyłam :-) może jutro rano się zważe teraz niechce bo waga zawsze najmnijsza jest rano ;-)to wole się rano zważyc.:-)
Ale już do wszystkich ciuszków z przed ciąży wchodze bez problemu to chyba jest dobrze.
Ale ja się leniwa ostatnio zrobiłam i ani nie cwicze ani nie chamuje się w jedzeniu i poprostu "żrem" no i jak jutro się wystrasze wagi to zastosuje diete "mż" chyba
Ale już do wszystkich ciuszków z przed ciąży wchodze bez problemu to chyba jest dobrze.
Ale ja się leniwa ostatnio zrobiłam i ani nie cwicze ani nie chamuje się w jedzeniu i poprostu "żrem" no i jak jutro się wystrasze wagi to zastosuje diete "mż" chyba
młoda_mamusia
moim malutkim marzeniem jest wazyc tak 63-65 na moj wzrost 176 cm ta waga jest ok ja jestem tez troszke zbita wiec pasowalo mi tak rok przed ciaza tak wazylam i naprawde fajnie wygladloo cycki mam duze teraz 85 Fale przed ciaza bylo 75 E wiec fajnie to wygalo ale przed ciaza tez przytulo mi sie chyba z 6 kg wiec do wagi jaka chcialabym osiagnać brakuje mi 15 kg masakra nie wiem jak ja tozrobie ..... (((((
kolezanki ktore tez byly po ciazy i karmily piersia to tez nie mogly wrocic do swojej wagi z przed ciazy ale jak przestaly karmic i zrobily diety sobie to tez pospadaly im te kg
no ale jak tu wspomnialyscie sa wyjatki hehe np. hana i koral ,, pozazdroscicwam tych figur tylko wam dzieci rodzic hehe
heehhe M. wroci wiec jak zaczniemy cwicyc hehe to moze cos waga sie ruszy
kolezanki ktore tez byly po ciazy i karmily piersia to tez nie mogly wrocic do swojej wagi z przed ciazy ale jak przestaly karmic i zrobily diety sobie to tez pospadaly im te kg
no ale jak tu wspomnialyscie sa wyjatki hehe np. hana i koral ,, pozazdroscicwam tych figur tylko wam dzieci rodzic hehe
heehhe M. wroci wiec jak zaczniemy cwicyc hehe to moze cos waga sie ruszy
szmina
mamusia Emilki i Filipka
mloda mamusiu taka gimnastyka jest najlepsza:-)tez lubie hihi
a ja po dzisiejszym obzarstwie 52kg a przed ciaza bylo 46 no to jeszcze troszke mi zostaloale raczej szybko tego nie strace bo jak pojade do Polski to mamusia bedzie gotowac a ja bede jesc,jesc,jesc i jesc a potem dieta Sami MZ!!!:-);-)
a ja po dzisiejszym obzarstwie 52kg a przed ciaza bylo 46 no to jeszcze troszke mi zostaloale raczej szybko tego nie strace bo jak pojade do Polski to mamusia bedzie gotowac a ja bede jesc,jesc,jesc i jesc a potem dieta Sami MZ!!!:-);-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
szmina 46 kg a ile masz wzrostu ?
reklama
młoda_mamusia
szmina jej 46 kg , jaka ty chudziitka jestes a ile masz wzrostu?
Podziel się: