reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

ARWENA badz wytrwała bedzie dobrze. Łączę się z Tobą w tym bieganiu bo tez biegam i wiem co to znaczy.
A biegasz rano czy wieczorem?

reklama
u mnie 67 na stanie, na poczatku ciazy bylo 64kg, ale ja wole zeby spadlo wiecej.
Brzuchol - odpukac- sie wchlania!

A wiecie co że ja już chyba miesiąc się nie ważyłam :-) może jutro rano się zważe teraz niechce bo waga zawsze najmnijsza jest rano ;-)to wole się rano zważyc.:-)
Ale już do wszystkich ciuszków z przed ciąży wchodze bez problemu to chyba jest dobrze.
Ale ja się leniwa ostatnio zrobiłam i ani nie cwicze ani nie chamuje się w jedzeniu i poprostu "żrem" no i jak jutro się wystrasze wagi to zastosuje diete "mż" chyba :-p

moim malutkim marzeniem jest wazyc tak 63-65 na moj wzrost 176 cm ta waga jest ok ja jestem tez troszke zbita wiec pasowalo mi tak rok przed ciaza tak wazylam i naprawde fajnie wygladloo cycki mam duze teraz 85 Fale przed ciaza bylo 75 E wiec fajnie to wygalo ale przed ciaza tez przytulo mi sie chyba z 6 kg wiec do wagi jaka chcialabym osiagnać brakuje mi 15 kg masakra nie wiem jak ja tozrobie ..... :((((((
kolezanki ktore tez byly po ciazy i karmily piersia to tez nie mogly wrocic do swojej wagi z przed ciazy ale jak przestaly karmic i zrobily diety sobie to tez pospadaly im te kg
no ale jak tu wspomnialyscie sa wyjatki hehe np. hana i koral ,, pozazdroscicwam tych figur tylko wam dzieci rodzic hehe

heehhe M. wroci wiec jak zaczniemy cwicyc hehe to moze cos waga sie ruszy :)

mloda mamusiu taka gimnastyka jest najlepsza:tak::-)tez lubie hihi

a ja po dzisiejszym obzarstwie 52kg a przed ciaza bylo 46 no to jeszcze troszke mi zostalo:tak:ale raczej szybko tego nie strace bo jak pojade do Polski to mamusia bedzie gotowac a ja bede jesc,jesc,jesc i jesc a potem dieta Sami MZ!!!:-D:-);-)

reklama
Do góry