reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
No cale szczescie, Sami! :happy:
Juz sie balam, ze znow zostanie mi samej cwiczyc i jak zwylke zrezygnuje po trzech dniach, bo nie bedzie mnie mial kto mobilizowac... :sick:

dawno tu nie zaglądałm i co widzę-same deklaracje:tak:
Poczytałam i przyłączam się do Was. W grupie razniej:tak:
To rozumiem, ze zaczynamy od jutra.

dziewczyny ja jak dam radę to też będę z wami ćwiczyć, choć nie wiem czy po cc już mogę tak na maxa

No to ja poczytam co u Was....a potem zabieram się za tą "szóstkę" :tak::tak::tak: Mam nadzieję że Kuba mi pozwoli....

A może fajnie byłoby stworzyć listę z pomiarami "wyjściowymi" i potem dopisywać rezultaty. Co wy na to?

Aneta super pomysł to co sobie mierzymy - oczywiście obwód w talii na wysokości pępka, i co jeszcze to sobie pomierze i potem podam i możemy stworzyc liste to będziemy widziec efekty ;-)i może osobny wątek na to stworzyc żeby było łatwo znaleźc :)

Ja tez zaniedługo zabieram się za cwieczenia :-) tylko jeszcze chwilke posiedze na BB.

Ja też jestem cały czas z Wami, tylko ja wieczorkiem będę ćwiczyć jak mała pójdzie spać...:-)
Chociaż bardziej wolałabym rano.. i mieć z głowy na cały dzień... Zobaczymy jak mi się uda rytm wypracować..

Hej kobitki. Widze, ze Wy już gubice swoje ciężarki....ja jestem jeszcze wtrakcie nabierania....coś ostatnio jestem troszke przerażona.....na początku waga pomalutku rosła sobie a tu ostatnio jak oszała...zaczynam akurat 6. miesiąc(23 tydzień) i mam do przodu 4,5 kg. wzrostu mam 164cm, startowałam z 58,5. dzis u ginki się ważyłam i mam dokładnie 63. dodam,że maiałm troszke mdłości na początku, to był tylko tydzień na szczęście, ani razu nie wymiotowałam. Waga więc rośnie od samego początku. Wy jesteście bardziej doświadczone....Powiedzcie szczerze, zapowiada sie 20 kg na+??????

reklama
Ja to już nie wiem jak szybko przytyłam... Ale chyba 4,5 to malutko, prognozuję że 10 dodatkowych nie przekroczysz...:-D I tego życzę!!!
JAk miałabyś dobić 20 kg musiałabyś tyć ponad 4 kg miesięcznie to raczej ciężko...

Do góry