reklama
No to ja poczytam co u Was....a potem zabieram się za tą "szóstkę" Mam nadzieję że Kuba mi pozwoli....
A może fajnie byłoby stworzyć listę z pomiarami "wyjściowymi" i potem dopisywać rezultaty. Co wy na to?
A może fajnie byłoby stworzyć listę z pomiarami "wyjściowymi" i potem dopisywać rezultaty. Co wy na to?
sami
Fanka BB :)
Aneta super pomysł to co sobie mierzymy - oczywiście obwód w talii na wysokości pępka, i co jeszcze to sobie pomierze i potem podam i możemy stworzyc liste to będziemy widziec efekty ;-)i może osobny wątek na to stworzyc żeby było łatwo znaleźc
Ja tez zaniedługo zabieram się za cwieczenia :-) tylko jeszcze chwilke posiedze na BB.
Ja tez zaniedługo zabieram się za cwieczenia :-) tylko jeszcze chwilke posiedze na BB.
Madziallenka
Optymistyczna
Ja też jestem cały czas z Wami, tylko ja wieczorkiem będę ćwiczyć jak mała pójdzie spać...:-)
Chociaż bardziej wolałabym rano.. i mieć z głowy na cały dzień... Zobaczymy jak mi się uda rytm wypracować..
Chociaż bardziej wolałabym rano.. i mieć z głowy na cały dzień... Zobaczymy jak mi się uda rytm wypracować..
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja myslalam ze zapomnialyscie hihito od dzisiaj startujemy!!!
ja tez cwicze wieczorkiem,mam wiecej czasu:-)
ja tez cwicze wieczorkiem,mam wiecej czasu:-)
majopa
Styczniowe mamy'08
Hej kobitki. Widze, ze Wy już gubice swoje ciężarki....ja jestem jeszcze wtrakcie nabierania....coś ostatnio jestem troszke przerażona.....na początku waga pomalutku rosła sobie a tu ostatnio jak oszała...zaczynam akurat 6. miesiąc(23 tydzień) i mam do przodu 4,5 kg. wzrostu mam 164cm, startowałam z 58,5. dzis u ginki się ważyłam i mam dokładnie 63. dodam,że maiałm troszke mdłości na początku, to był tylko tydzień na szczęście, ani razu nie wymiotowałam. Waga więc rośnie od samego początku. Wy jesteście bardziej doświadczone....Powiedzcie szczerze, zapowiada sie 20 kg na+??????
reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Ja to już nie wiem jak szybko przytyłam... Ale chyba 4,5 to malutko, prognozuję że 10 dodatkowych nie przekroczysz... I tego życzę!!!
JAk miałabyś dobić 20 kg musiałabyś tyć ponad 4 kg miesięcznie to raczej ciężko...
JAk miałabyś dobić 20 kg musiałabyś tyć ponad 4 kg miesięcznie to raczej ciężko...
Podziel się: