reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
Dziewczyny, a moze ktoras z was probowala cwiczyc 6 weidera? to takie magiczne brzuszki ze specjalna rozpiska ilosci na 6 tygodni... Podobno mozna sie z "obtluszonego flaczka" odrobic pieknego "kaloryferka"... :tak:
Ja sobie wydrukowalam, ale jakos zabrac sie nie moge, tym bardziej, ze ani jednego dnia przerwy robic nie mozna :-(
Moze ktoras sie skusi i bedziemy razem robic??
Dla zainteresowanych linka posylam ImageShack - Hosting :: 6weidera23gpum2.jpg

O kurcze Dusia! Czytasz mi w myślach! :-) Ja się zgłaszam! Aby się dopingować możemy zacząć od poniedziałku i podawać sobie co poniedziałek "nowe" mniejsze wymiary... he he he! Tylko bez oszukiwania!:wściekła/y:
Może któraś dołączy?:happy2:
Ja nawet nie wiem ile mam bo nie mam centrymetra na szczeście!:no:
Zgłosiłam sie a jeszcze nie wiem na co... wchodzę na tę stronkę...:eek:

I co Madziallenka, widzialas?? Obawiam sie, ze moze nie byc latwo... :eek:
Ale przeciez Matki Polki jestesmy, jak my nie damy rady to kto??
Poniedzialek dobry dzien, no i jeszcze jest troche czasu na pzyjmowanie zgloszen od reszty "Powracajacych Do Formy" ;-)
Dziewczynki, lista otwarta!!

Dusiu no przerażające są te oststnie dni, ale jak będziemy już w super formie to będzie pestka!:-D
Piszę się na to!

Zgłaszam się i ja ;-)​
No to od poniedziałku zaczynamy dziewczynki - reszta kwietnióweczek mam nadzieje że też się na to pisze - będzie raźnej ;-)
No to jeszcze pare dni laby mamy do poniedziałku :-)​

Brawo dziewczynki!
Chcialam jeszcze dopisac, ze moze sie zdeklarujemy slodyczy nie jesc przez te 6 tygodni, ale to juz chyba lekka przesada by byla, cooo?? :-p

reklama
Hmmm, hmmmm, hmmmm........ No kurcze.... Nie wiem.....:sick::sick::sick:
Lato....lody...itp.....:-p
Może w bardzo umiarkowanych ilościach.....:-)

Do góry