reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
hmm dobra przyznam sie 80cm duzzzzooo:szok:ale pod koniec ciazy bylo 102:tak:to wychodzi ze miesiecznie tak 7cm gubie:-)
jeszcze tej stronki z cwiczeniami nie widzialam ale tez w to wchodze!!!
wedle powiedzonka:

co nas nie zabije to nas wzmocni!!!

Kurcze, a ja to sie ani w ciazy ani teraz nie mierze... Ale moze by w koncu wypadalo?? Tylko troche sie boje, ze moge pasc na zawal, a przeciez Kubale ciagle cyckiem karmie, wiec chyba mu jeszcze jestem potrzebna :confused:
Ale ma wazna wiadomosc ku pokrzepieniu serc: podpuscilam moja kolezanke miesiac temu do tej 6 weidera, i wiecie co, widac efekty jak cholera!!!

Dusia no to mnie to jeszcze bardziej zmobilizowało jak napisałaś że widac efekty jak cholera!!!!
Pojutrze zaczynamy kobitki i też będziemy super laseczki itp. itd. :-)

W poniedziałek się pomierze gdzie ile mam cm i do roboty i potem będę czekac na efekty z cm w dłoniach.

A ja - :angry:o zgrozo:angry: - ważę 62 kg, to jakieś nieporozumienie, karmię piersią a mi to schodzi jak krew z nosa......Pozostało mi 8 kg do wagi sprzed brzuszka!:szok::szok::szok:

reklama
Coz dziewczynki, nic nie chce mowic, ale juz niedziela wieczor... jutro juz poniedzialek...:baffled:
Mam nadzieje, ze sie nie wycofalyscie?? :unsure:

Do góry