reklama
a_rwen_a
:)
Młoda Mamusiu ja bym się tam wagą nie przejmowała. Szczerze to mi to wisi ile waże - ważne jak wyglądam - a wyglądam kiepskono bo przecież to tak naprawdę waga w dużej mierze zależy od tego jak ciężkie są nasze kości. Znam wiele dziewczyn które ważą około 70 i 80 kg i są szczuplejsze niż ja, mają super figury i wogóle fajne z nich laseczki. A ja? Wyglądam jak klucha... leniwa.
szmina
mamusia Emilki i Filipka
arwenka podziwiam za upor i wytrwalosc,ja nie dalabym rady codziennie biegac,jak sloneczko to moze ale w deszcz;-)moj M mi ciagle dokucza ze sie obzeram i marudze ze brzuch odstaje ale co mam poradzic jak po ciazy mi sie smaki pozmienialy i teraz ZRE slodycze bez opamietaniao zmierze sie w pasie az sie boje przed ciaza bylo 64 a teraz???ojoj 81:-(!!Tak wiec widzici ze u mnie jest jeszcze nad czym popracowac!!!
no właśnie długo się wstrzymywałam;-) ale tak mnie to cieszy,że musiałam;-) a jeszcze niedawno kupowałam spodnie co ledwo się dopinałam ... i jak siadałam to zatrzaski się odpinały a teraz luzik...zaraz ściągnę bez rozpinania
tylko te cyce jeszcze dużei one pewnie sporo ważą
tylko te cyce jeszcze dużei one pewnie sporo ważą
reklama
No a mi cos sie waga ruszyła i ważę już 68 ale to i tak za stanowczo za dużo bo przed ciążą ważyłam dokładnie 10kg mniej. Ale wczraj założyłam spodnie w które jeszcze dwa tygodnie w chodziłam ze sporym problemem, a wczoraj jakoś tak luzniej. Kórcze chyba to katowanie się płatkami i jogurtami cos pomaga.
Dziewczynki nie przejmujcie się, bedzie dobrze tylko cierpliwe musimy byc. Ja z jaką mamą bym nie rozmawiała to każda mówi, ze wrócenie do formy to trochę trwa.
Fakt, faktem, ze są wyjątki, daleko szukac nie trzeba -HANA- którym to zajmuje tylko troszkę czasu.;-)
Dziewczynki nie przejmujcie się, bedzie dobrze tylko cierpliwe musimy byc. Ja z jaką mamą bym nie rozmawiała to każda mówi, ze wrócenie do formy to trochę trwa.
Fakt, faktem, ze są wyjątki, daleko szukac nie trzeba -HANA- którym to zajmuje tylko troszkę czasu.;-)
Podziel się: