reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a ja sie nie mieze i na wage tez bardzo rzadko
ale cwicze i co 2 tygodnie przymierzam moje stare ciuchy i jak uda sie wciagnac gacie na tylek to jest sukces,jak je zapne to kolejny i wiecie co mam juz troche tych sukcesow
ale gdzies talia mi sie zgubila i tak jakos dziwnie wygladam
nie podoba mi sie,ale pracuje nad tym buziaki i wytrwalosci zycze w gubieniu kilogramow!!!

a_rwen_a
:)
a ja wróciłam do wagi sprzed porodu - 56kg przy 173cm wzrostu, ale cholera tak jak u was brzuch się wylewa...
taki miękki jest i wogóle nie mogę go umięśnić tymi brzuszkami. Mam wrażenie że to przez to, że nie mogłam ćwiczyć zaraz po porodzie, a nawet teraz jak porobię brzuszki to mnie też żebra potem bolą... czy tak mi już zostanie??!!

młoda_mamusia
Fanka BB :)
a_rwena tylko pozazdroscić ci takiej wagi u mnie to marzenie tyle wazyc i raczej nie osiagalne ..anetka moona u mnie waga tez jak narazie ani drgnie i jeszcze 10 kg nie chce spaść i ani drgnie .. tydzien po porodzie miałam 10 kg w doł potem przez 2 tyg poleciało mi jeszcze 2-3 kg i teraz juz nic sie nie rusza a zostalo jeszcze 10 kg masakra ....
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kurcze dziewczyny nie wchodzcie na te wagi bo tylko sie dolujecie
arwenka ja zaczelam brzuszki robic miesiac po porodzie i bylam zalamana bo wogole nie bylo czuc miesni i tego ze sie naprezaja tylko bolal mnie kregoslup ale nie odpuscilam i sa rezultaty
brzuszek juz prawie w formie jeszczcze tylko boczkiiiiiiiiiii ale dzisiaj weszlam w nastepne spodnie, te co najbardziej lubie jeszcze ciasne ale w biodrach- tylek mi juz chyba taki zostanie
no ale w modzie sa kobitki z duzymi tyleczkami jest czym pokrecic

arwenka ja zaczelam brzuszki robic miesiac po porodzie i bylam zalamana bo wogole nie bylo czuc miesni i tego ze sie naprezaja tylko bolal mnie kregoslup ale nie odpuscilam i sa rezultaty

młoda_mamusia
Fanka BB :)
anetka nie jest tragicznie ?? u mnie jest najbardziej tragicznie z was wszystkich ja przed ciaza przytylam z 6 kg w ciazy 23 maksara wygladam jak słoń .. co z tego ze spadło mi 13 jak waze 80 kg ... chcoiaż niektorzy mowia ze nie widac tak tej wagi przy moim wzroscie 176 cm ale i tak jkest tragedia a wam wszystkim to tyklko zazdroszcze i co tu robuic zeby schudnać myslalam nad dieta ale nie wolno jak sie karmi piersia
(( masakra ...
reklama
Podziel się: