reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
U mnie na wyskoksci pepka ... nie powiem bo sie wstydze. Zdradze tylko ze za duzo! po co sie mierzylam?! O rany ...
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
U mnie 80 cm
M
m_ktosia
Gość
wlasnie wpieprzam popcorn na kolacje
u mnie stanelo na 66 przy 171 wzrostu czyli 4 kg do zrzucenia ...
potrafie sie juz dopiac we wszystkich spodniach sprzed ciazy tylko skora mi sie na brzucholcu wylewa, ale na to nic nie moge poradzic, wciagam brzuch i tyle..
u mnie stanelo na 66 przy 171 wzrostu czyli 4 kg do zrzucenia ...
potrafie sie juz dopiac we wszystkich spodniach sprzed ciazy tylko skora mi sie na brzucholcu wylewa, ale na to nic nie moge poradzic, wciagam brzuch i tyle..
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
No z ta skora to niezle loty sa. U mnie tez sie wylewa, pomine juz fakt ze ja w spodnie sprzed ciazy nie wchodze . Ale pracuje nad tym...
reklama
e tam, napisalam wam ze waga ruszyla i ............. wtedy wlasnie stanela
67,6 kg na stanie i ani drgnie , co jest grane!
byla u kolezanki co jest 2 tygodnie w pologu i mowi , ze jest 3 kg zostalo do wagi sprzed ciazy, a powiem wam ze byla zgrabna lasencja. To jets po prostu nie sprawiedliwe. ja chce byc szczupla, bez wiszacej skory i rozstepow i wogole...
67,6 kg na stanie i ani drgnie , co jest grane!
byla u kolezanki co jest 2 tygodnie w pologu i mowi , ze jest 3 kg zostalo do wagi sprzed ciazy, a powiem wam ze byla zgrabna lasencja. To jets po prostu nie sprawiedliwe. ja chce byc szczupla, bez wiszacej skory i rozstepow i wogole...
Podziel się: