reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

Wczoraj bylam u lekarza i okazalo sie, ze od poczatku ciazy przytylam 0,5kg. Lekarz powiedzial, ze cos trzebaby zrobic w ta waga...

reklama
czesc dziewczyny, ja przytylam jakies 3kg a jestem w zaczynalam od 60kg , u mnie w ogole wszystko sie powieksza jednoczsnie :-) powiedzialabym nawet proporcjonalnie , mam nadzieje ze nie przybedzie wiecej niz 15:szok:

koral ja tez mam ogromny apetyt i moglabym jesc i jesc ale wazylam sie i bylam w szoku bo zamist min 2 do pzrodu to ja mam do tylu 1.5 i nieiwem czemu :-(

reklama
U mnie z wage nadal chyba nie zawesolo. Niestety wagi w domu nie mam, wiec waze sie tylko u lekarza. Tamte 0.5kg przybylo od poczatku ciazy, teraz wazylam sie na innej wadze i niby wyszlo, ze przytylam gdzies ze 2kg od poczatku ciazy, ale to nie byla waga elektroniczna a po drugie wazylam sie w spodniach itd. Ja wcale malo nie jem, przynajmniej tak mi sie wydaje. Brzusio mi urosl, piersi tez sie powiekszyly o jakies 2 miseczki , wiec boje sie ze ta waga to z tego, a co z dzidzia! Staram sie tym nie martwic, ale ..... wiecie jak jest.

Do góry