reklama
M
miloku
Gość
O kurcze z jednej strony to fajnie ale z drugiej nie za malo? musisz teraz chwile powcinac wiecej) A czy z dzidzia wszystko oki?
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja wczoraj rowniez wazylam sie u lekarza i w 16 tym tyg i 3 dniu waga wzrosla o 1,5 kg.
pozdrawiam was wszystkie;-);-);-)
pozdrawiam was wszystkie;-);-);-)
młoda_mamusia
Fanka BB :)
koral ale wzrosła ci od poczatku ciazy czy od ostatniej wizyty u lekrza ??
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mloda mamusiu waga mi wzrosla o niecale 1,5 kg od od poczatku ciazy.
pozdrawiam
pozdrawiam
wiki.25
mama kochanych brojków
jak tam wasza waga dziewczynki?? u mnie 2 .5 kg do przodu :-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja na razie nie wstaje na wage - boje sie .ostatnio mam bardzo duzy apetyt.
majkam
mama Danielka i Karolinki
czesc dziewczyny, ja przytylam jakies 3kg a jestem w zaczynalam od 60kg , u mnie w ogole wszystko sie powieksza jednoczsnie :-) powiedzialabym nawet proporcjonalnie , mam nadzieje ze nie przybedzie wiecej niz 15
wiki.25
mama kochanych brojków
koral ja tez mam ogromny apetyt i moglabym jesc i jesc ale wazylam sie i bylam w szoku bo zamist min 2 do pzrodu to ja mam do tylu 1.5 i nieiwem czemu :-(
reklama
U mnie z wage nadal chyba nie zawesolo. Niestety wagi w domu nie mam, wiec waze sie tylko u lekarza. Tamte 0.5kg przybylo od poczatku ciazy, teraz wazylam sie na innej wadze i niby wyszlo, ze przytylam gdzies ze 2kg od poczatku ciazy, ale to nie byla waga elektroniczna a po drugie wazylam sie w spodniach itd. Ja wcale malo nie jem, przynajmniej tak mi sie wydaje. Brzusio mi urosl, piersi tez sie powiekszyly o jakies 2 miseczki , wiec boje sie ze ta waga to z tego, a co z dzidzia! Staram sie tym nie martwic, ale ..... wiecie jak jest.
Podziel się: