reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga, obwód talii w ciąży

reklama
MOJA MAMA SIĘ WCZORAJ ŚMIAŁA ZE MNIE ŻE GRUBASEK JESTEM HEHE I MIERZYŁYŚMY SIĘ W UDACH,BIODERKACH,BRZUSZQ HEHE ALE MIAŁA UBAW NO ALE WCALE NIE BYŁO TAK DUŻO :-) PRZYNAJMNIEJ MI SIĘ TAK WYDAJE :-) NO ALE PODAM WAM MOJE WYMIARY PÓŹNIEJ JAK WPADNIE MI W OKO TA KARTECZKA CO TO NA NIEJ PISAŁAM BO SAMA SIĘ NIE ZMIERZE-CIĘŻKO MI SIĘ SCHYLA A ŻEBY ZMIERZYĆ BIODERKA TO ŁOOO MUSIAŁABYM BRZUSIO ŚCIĄGNĄĆ HEHE :-)

Oj rosniemy dziwczynki:-) ! Ale niedlugo spadniemy z wagi! Moja znajoma po porodzie to ma normalnie wklesly brzuch i wogole schudla strasznie. Podobno tak jest jak sie karni piersia ale tez chyba nie wszystkie tak maja. Ja na razie jestem na plusie troche ponad 12 kg. Ale jeszcze troche podskocze do konca:-D ! Ciekawe ile bedzie w sumie?! Najwazniejsze to nie przesadzac z opychaniem sie znam przypadek (tez moja znajoma) ze dziwczyna przytyla w ciazy 30 kg:szok: ! Az lekarz nie byl z niej delikatnie mowiac zadowolony. A teraz jej siostra jest w ciazy i tez ladnie wyglada- wazy prawie 100 a ile nie wiecej a wzrostu ma 160 cm. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazic!

kasia23-82-23 te wagi to jakies kosmiczne.
ja w kazdym razie licze na to, ze wlasnie schudne ponizej wagi wyjsciowej po porodzie i bede szczupla laska :cool2: i innej opcji nie przyjmuje do swiadomosci.

NICZKA - prawidlowe podejscie :-) Ja tez chetnie wroce do wagi takiej jak mniej wiecej 1,5 roku temu...czyli 60 kg, bo na poczatku ciazy to bylo 65....:confused:

no ambitne dziewczyny jestescie , tez mam nadzieje ze wroce do poprzedniej wagi , mysle ze wszystkie mamy na to spore szanse bo rodzimy na wiosenke , a to znaczy duzo slonca i energi - a to sprzyja pozytywnemu mysleniu i... szybkiemu zrzucaniu kilogramkow

moja waga minimalnie ruszyla, ale raczej w miejcu bo jak sama bylam to nie chcialo mi sie gotowac, jest ok +8kg
ale M jutro przyjezdza z gadzetami, sosami pysznymi i chlebkiem mniam i nawet te sledziki co chcialam i bendzie obzarstwo maksymalne, i cala kule sera zoltego mi wiezie, takze czekajcie niedlugo was dogonie:-)

reklama
Do góry