reklama
M
m_ktosia
Gość
tez nie mam metra, mierze sie tasma drewniana meza, a ostatnio tym paskiem papierowym z ikei i jest ok 97 cm
wiki.25
mama kochanych brojków
moj brzunio tez opada choc ja od poczatku mam strasznie nizko i teraz tez jak siedz to on sobie lezy na kolankach a rozmair kolo 100 ale cos wydaje mi sie ze wiecej bo mierze taka miarka synka wiec tak plus minus ...a co do kilogramow to od poczatku ciazy mam 13 do przodu ...czyli zostalo mi jeszcze gora 2 kilogramy wolnego do przytycia..wiecej ani grama niechce
anula ja sie pod ten Twoj STOP podpisuje tez ...
anula ja sie pod ten Twoj STOP podpisuje tez ...
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a u mnie juz 108 cm . we wtorek ide do gina to powiem ile przybylo na wadze - juz sie boje :-)!!!!
majkam
mama Danielka i Karolinki
to u was waga ...piorkowa ja mam 13 do przodu, i chyba na tym nie koniec
Po wizycie u gina oglaszma, ze stan 79,8 czyli 15,8kg do przodu!
ale nie przejmuje sie bo nie wazylam sie na tej samej wadze od poczatku, mysle, ze kolo 15kg przytylam. lekarz powiedzial, zebym ograniczyla maczne potrawy, pikantne i tluste i zero zupek ( tego ostatniego nie rozumie ).
ale nie przejmuje sie bo nie wazylam sie na tej samej wadze od poczatku, mysle, ze kolo 15kg przytylam. lekarz powiedzial, zebym ograniczyla maczne potrawy, pikantne i tluste i zero zupek ( tego ostatniego nie rozumie ).
Madziallenka
Optymistyczna
Mona 2903 u mnie tak samo - myślałam że z 15kg to będzie maksymalnie, a tu nie wiadomo skąd już się 14 wzięlo.... Najlepsze jest to że ja tego aż tak bardzo nie widzę. A u gina mamy taką wagę że od razu mi zaniżyła ok.3kg jak byłam na pierwszej wycie, więc teraz zawsze jest te 3 kg mniej co jest na pierszy rzut oka pocieszające...
reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Niczka może miał na myśli jakieś tłuste a mało warzywne zupki... Ja właśnie mam zamiar ugotować gulaszową, bo jadłam ostatnio i koleżanki i mi strasznie zasmakowała, no i trochę mięska czerwonego tam będzie, a mam trudności z jedzeniem mieska, jakoś mi nie wchodzi, więc jak w sam raz, bo tu mi smakowało.
Podziel się: