reklama
sami
Fanka BB :)
Lastrada no to by było fajnie gdybym rzeczywiście w 9 miesiącu nic już nie przytyła :-) zobaczymy jak to będzie. Ale dziwne to troszke by było bo przecież dzidzi jeszcze dużo przybędzie. Jak 2 tygodnie temu miałam usg to maluszek ważył 1700 to jeszcze tak do 3 kg z czymś to mu daleko...hmm zobaczymy
Też mam tą książke ale nie doczytałam coś :-)
Też mam tą książke ale nie doczytałam coś :-)
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Dobrze by bylo gdyby to ze w 9 miiesiacu sie nie tyje byloby prawda. Ja jestem juz ponad 12 kg na + i chcialabym zeby na tym sie skonczylo.
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
ja rowniez wczoraj przeczytalam ze w ostatnim miesiacu mozna nawet 2 kg schudnac .mimo tego, ze dzidzia rosnie.
ja sie wczoraj wazylam na wadze w domu bez ubran i wazylam 3,5 kg mniej niz u gina .
ja sie wczoraj wazylam na wadze w domu bez ubran i wazylam 3,5 kg mniej niz u gina .
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Czyli dobrze informacje od poniedzialku;-) ! Oby ze mna tak sie stalo! Nieczesto sie zdarza zeby kilogramy same znikaly !
gino mi mowil ze w ostatnim miesiacu moga zdarzac sie biegónki ale ze to normalne to moze temu mozna schudnąć.Ja mam juz na plusie 13 kg od poczatku ciazy obstawilam sobie tak 13-15 to mam jeszcze 2 kg w zapasie oczywiscie fajnie :-) by byko gdyby pozostalo juz tak jak jest ale zobaczymy
majkam
mama Danielka i Karolinki
obwod w talii???????
a gdzie ta talia , u mnie 100 , brzuszek spory , ale czasem wyglada na mniejszy, to zalezy co ubiore , nasi znajomi twierdz ze do twarzy mi z brzuszkiem - nie za duzo nie za malo, wiec chyba jest ok
a gdzie ta talia , u mnie 100 , brzuszek spory , ale czasem wyglada na mniejszy, to zalezy co ubiore , nasi znajomi twierdz ze do twarzy mi z brzuszkiem - nie za duzo nie za malo, wiec chyba jest ok
reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
ja tez sobie zalozylam max 15 , teraz mam 13+, dobra nowina co do ost. m-ca , ale mnie to chyba nie dotyczy
u mnie raczej przekrocze granice 15 . ale co tam jakos to odrobie
u mnie raczej przekrocze granice 15 . ale co tam jakos to odrobie
Podziel się: