reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Maggusia, w Polsce tak jest, że zawsze możesz podejść w dowolnym momencie do przychodni i poprosić o zważenie dziecka.

Nam pediatra kazala za ok. 2 miesiące przyjść na kontrolę wagi.

reklama
A Maja wczoraj zostala wymierzona na 77cm a wazy 9200. Z przyrostem wagi przystopowala ale na dlugosc nadal sie wyciaga.

Ja nie wiem ile Brian wazy a taka jestem ciekawa bo dopuero do lekarza mamy isc naszczepienie jak bedzie mial roczek i wtedy go pewnie zwaza no ale ostatnio gadalam z kolezanka i powiedziala mi ze w kazdej chwili moge isc z Synkiem do tej przychodni i powiedziec ze chce zobaczyc ile wazy dziecko no wiec jesli to prawda to pojdziemy albo kupie wage i juz hehe:-)

Maggusia- to jest prawda. w kazdej chwili mozesz pojsc do przychodni i zwazyc Briana :)

Majeczka dwa dni temu warzyla 7600.Nie wiem czy to nie za malo,ale ze wyglada dobrze,ma dobry chumor i apetyt to staram sie nie zamartwiac na zpas.Chyba bedzie filigranowa panienka...
Benita, Ty się wagą Majeczki nie przejmuj. Moja Kinga, może 7 kg już przekroczyła ( ostatnio ją ważyłam miesiąc temu), ale ogólnie jest dość chuda i długa. Ale humor jej dopisuje, non stop w ruchu, raczkuje po całym mieszkaniu i apetyt też ma dobry. Tydzień temu zrobiłam jej kontrolnie badanie moczu- wyszło ok, więc jej niską wagą przestałam się tak abrdzo przejmować.

reklama
Do góry