reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Krystianek waży mi dzisiaj w ubranku 10.400, więc podejrzewam, ze bez jakieś 10.200
Emcia
Marcowa Mama '06
Krystianek waży mi dzisiaj w ubranku 10.400, więc podejrzewam, ze bez jakieś 10.200
Lo matko!! Jaki wielki chlop!!
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
No duży , to po tatusiu
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip w swojej wadze i wzroście jest chyba średni
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i okazało się, że mam wagę w rękach i metr w oczach Idelanie typowałam! Waży równe 8 kg i mierzy 71 cm
P.S. I bardzo dzielnie zniósł szczepienie! Pielęgniarka mówiła przed, że żółtaczka lubi szczypać przy wkłuciu. Filip zapłakał 5 sekund i potem już było dobzre Zresztą pierwszy raz w ogóle przy szczepieniu zapłakał
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i okazało się, że mam wagę w rękach i metr w oczach Idelanie typowałam! Waży równe 8 kg i mierzy 71 cm
P.S. I bardzo dzielnie zniósł szczepienie! Pielęgniarka mówiła przed, że żółtaczka lubi szczypać przy wkłuciu. Filip zapłakał 5 sekund i potem już było dobzre Zresztą pierwszy raz w ogóle przy szczepieniu zapłakał
reklama
Ja nie wiem ile Brian wazy a taka jestem ciekawa bo dopuero do lekarza mamy isc naszczepienie jak bedzie mial roczek i wtedy go pewnie zwaza no ale ostatnio gadalam z kolezanka i powiedziala mi ze w kazdej chwili moge isc z Synkiem do tej przychodni i powiedziec ze chce zobaczyc ile wazy dziecko no wiec jesli to prawda to pojdziemy albo kupie wage i juz hehe:-)