reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

Własnie- rosną jak szalone...

Robiłam niedawno kolejną "selekcję" ubranek małego (ile znowu się tego nazbierało :-)) i przyłożyłam mu na chwilkę śpioszki w których wychodził ze szpitala.

Ojej... jaki on był maluśki- nie mogłam uwierzyć że przez pół roku tak urósł.

reklama
Madzik23 ja też ostatnio przeglądając ciuszki Mateusza nie mogłam uwierzyć że on tak urósł :)

kasiula matula pisze:
najgorsze jak sa te slodkie ciuszki i nagle staja sie za małe ::)

Kasiula - mnie właśnie często tak żal że Antoś wyrasta z tych superowych ubranek. :) :) :) odkładam ubranka do pudła - może się przyda dla drugiego bobasa - jak się zdecydujemy. ;D ;D ;D ;D ;D

magdalenaB pisze:
ja tez odkladam :)

tylko my mamy wszystko typowo chlopiece  ;D a marzy mi sie corcia- Hania  :laugh:

Magda
ja tez bardzo chcialabym miec jeszcze jedna coreczke i takze bardzo podoba mi sie imie Hania. Zuzia miala byc Hania ale tatusiowi imie to kojarzy sie z serialu M jak milosc ;D ;D ;D

zamiana garderoby w razie zmiany płci kolenejgo dziecka to dobra myśl ::) ;)
moj maz tez nie chcial Emilki bo mowił ze taka głupia ta Emilka z serialu ,,Pierwsza miłośc'' na polsacie
ale mamusia sie uparła i jest Emilia ;D

reklama
Do góry