reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
no i w końcu zważyłam Kamila na wadze 8900. Boje sie że go przekarmie. Mleka pije nie wiele ale za to obiadki wcina i 2 deserki na raz. Jak mu nie chce dać 2giego to wrzask - chyba uzależnia sie od łyżeczki. O matko jak tak dalej pójdzie to słoniątkiem będzie :)

to moj jest gigia sloniatko w takim razie. Dziewczyny wy sie przejmujecie 8 kg bobasami, a ja w domu mam 11kg zywej wagi. Ale nie przejmuje sie tym. POjdzie na nozki to zrzuci. Zreszta jest dlugi i musi miec cięzkie gosci bo tylko po polikach widac ze duzo wazy reszta jest ok.

o kurcze bicepsy normalnie bedą wieeelgachne
a my dzielnie jak super womamy dzierzymy nasze kluseczki jak nie w brzuchu to na rękach ;D

no całkiem całkiem te nasze dzieci ale szczerze mówiąc to ja jakoś bardzo nie odczuwam tych kg. wszyscy noszą 5 minut i plłacz że kręgosłup itp. a ja nosze 30 min i tylko troszke ręce opadają :)

reklama
Mi tez sie tak zdawało ale kiedys raz poszlam z emi do sklepu po jedna rzecz bo zapomnialam kupic a nie chcialo mi sie znowu wozka targac wiec wzielma ja na rece
oczywiscie nie moglam dostac tego co potrzebowalam zlatalam pol miasta i rzeczywiscie kregoslup i rece bolą

Do góry