reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
My dzis na szczepienie bylismy z Majeczka: waga 6800g i 64 cm- taka drobniutka.Lekarka sie smiala ze tak jest dobrze,bo zeby nie wyszedl z niej kawal baby :laugh: Ale czy ja wiem...Chyba Majka najdrobniejsza dziewczynka na BB jest

Jaś ma 8,6kg i 68 cm wzrostu ale co najlepsze to body nosimy w rozmiarze 80 bo 74 za małe
( gruuuby brzuszek sie nie miesci ;D)

Moj Kuba waży 6750 ma 71 cm i nie wygląda na chudzinke raczej wszyscy móją, że dużego mam bobasa . To zależy chyba od budowy ???

felqua pisze:
Jaś ma 8,6kg i 68 cm wzrostu ale co najlepsze to body nosimy w rozmiarze 80 bo 74 za małe
( gruuuby brzuszek sie nie miesci ;D)
my tez kupujemy body na 74-80 ale czesciej 80 :) :) igorek dlugi jest no i 8,600 wazy

reklama
Dziewczyny jestem przeszczęsliwa ;D!!!!! Bo: zrobiłam mojej córuńci ponownie badanie moczu wczoraj i wynik wyszedl dobry !!!!! Możliwe, że w piatek jej źle pobrałam 9 może niedokładnie ja umyłam?). I poszłam z tym wynikiem do Pani doktor i przy okzaji połozyłam ją na wagę> No i wyszło, że wazy 6300! ( a tydzień temu wyszło 5800g ) Okazalo sie, że w zeszłym tygodniu cos było nie tak z wagą. Jak mi pielegniarka powiedziała ile wazy, to az podskoczyłam z radości. Nie jest to rewelacyjna waga, ale w normie!!! no i 0,5 kg więcej niż tydzień temu. I w związku z tym mogla być wczoraj zaszczepiona. Super!!!! No i tak wogole, to pani doktor po przebadaniu Kingi stwierdziła, że jest zdrowiutka ;D ;D ;D

Benita, Twoja Majeczka nie jest najmniejsza na forum!

Do góry