reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
My dzis na szczepienie bylismy z Majeczka: waga 6800g i 64 cm- taka drobniutka.Lekarka sie smiala ze tak jest dobrze,bo zeby nie wyszedl z niej kawal baby :laugh: Ale czy ja wiem...Chyba Majka najdrobniejsza dziewczynka na BB jest
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kaśka76 pisze:Benita: dobrze waży nie marudź. przynajmniej ubierzecie ubranka 68, bo my je pominęliśy ;D
Kasia, my też!! Agata nosi body 74cm, szok!!!!
ivka76
Fanka BB :)
My ważyliśmy się w ostatni poniedziałek 14.08 przy trzecim szczepieniu: Szymol waży 7650g i cały czas jest wyłącznie naturalnie karmiony, nawet herbatek nie dostaje
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Moj Kuba waży 6750 ma 71 cm i nie wygląda na chudzinke raczej wszyscy móją, że dużego mam bobasa . To zależy chyba od budowy ???
kjujik10
marcowa mama06` Marta R
my tez kupujemy body na 74-80 ale czesciej 80 igorek dlugi jest no i 8,600 wazyfelqua pisze:Jaś ma 8,6kg i 68 cm wzrostu ale co najlepsze to body nosimy w rozmiarze 80 bo 74 za małe
( gruuuby brzuszek sie nie miesci ;D)
reklama
Dziewczyny jestem przeszczęsliwa ;D!!!!! Bo: zrobiłam mojej córuńci ponownie badanie moczu wczoraj i wynik wyszedl dobry !!!!! Możliwe, że w piatek jej źle pobrałam 9 może niedokładnie ja umyłam?). I poszłam z tym wynikiem do Pani doktor i przy okzaji połozyłam ją na wagę> No i wyszło, że wazy 6300! ( a tydzień temu wyszło 5800g ) Okazalo sie, że w zeszłym tygodniu cos było nie tak z wagą. Jak mi pielegniarka powiedziała ile wazy, to az podskoczyłam z radości. Nie jest to rewelacyjna waga, ale w normie!!! no i 0,5 kg więcej niż tydzień temu. I w związku z tym mogla być wczoraj zaszczepiona. Super!!!! No i tak wogole, to pani doktor po przebadaniu Kingi stwierdziła, że jest zdrowiutka ;D ;D ;D
Benita, Twoja Majeczka nie jest najmniejsza na forum!
Benita, Twoja Majeczka nie jest najmniejsza na forum!