reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
My dzis na szczepienie bylismy z Majeczka: waga 6800g i 64 cm- taka drobniutka.Lekarka sie smiala ze tak jest dobrze,bo zeby nie wyszedl z niej kawal baby :laugh: Ale czy ja wiem...Chyba Majka najdrobniejsza dziewczynka na BB jest

Jaś ma 8,6kg i 68 cm wzrostu ale co najlepsze to body nosimy w rozmiarze 80 bo 74 za małe
( gruuuby brzuszek sie nie miesci ;D)

Moj Kuba waży 6750 ma 71 cm i nie wygląda na chudzinke raczej wszyscy móją, że dużego mam bobasa . To zależy chyba od budowy ???

felqua pisze:
Jaś ma 8,6kg i 68 cm wzrostu ale co najlepsze to body nosimy w rozmiarze 80 bo 74 za małe
( gruuuby brzuszek sie nie miesci ;D)
my tez kupujemy body na 74-80 ale czesciej 80 :) :) igorek dlugi jest no i 8,600 wazy

reklama
Dziewczyny jestem przeszczęsliwa ;D!!!!! Bo: zrobiłam mojej córuńci ponownie badanie moczu wczoraj i wynik wyszedl dobry !!!!! Możliwe, że w piatek jej źle pobrałam 9 może niedokładnie ja umyłam?). I poszłam z tym wynikiem do Pani doktor i przy okzaji połozyłam ją na wagę> No i wyszło, że wazy 6300! ( a tydzień temu wyszło 5800g ) Okazalo sie, że w zeszłym tygodniu cos było nie tak z wagą. Jak mi pielegniarka powiedziała ile wazy, to az podskoczyłam z radości. Nie jest to rewelacyjna waga, ale w normie!!! no i 0,5 kg więcej niż tydzień temu. I w związku z tym mogla być wczoraj zaszczepiona. Super!!!! No i tak wogole, to pani doktor po przebadaniu Kingi stwierdziła, że jest zdrowiutka ;D ;D ;D

Benita, Twoja Majeczka nie jest najmniejsza na forum!

Do góry