reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

kaśka moja córciajest o 50 gram lżejsza niż twoja krruszynka...no,ale Jagoda jest trochę młodsza...

reklama
Kaśka- nie martw się na zapas.
Nie porównuj dzidziola z innymi, tylko z nim samym.
Jeśli przybiera na wadze - to jest powód do radości! :D

Mokkate: cieszę się, tylko mi szkoda że zaczął w miarę przybierać dopiero jak zaczął sztuczne jeśc. mam nadziję , że się w końcu "rozbuja" w przybieraniu. a w razie co dam ogłoszenie " oddam na podtuczenie za dopłatą" ;D

To i my się przyłączymy do wagowej statystyki :)
waga urodzeniowa: 3750g
waga przy wypisie ze szpitala: 3620g
waga po 2 tyg.: 4055g
waga po 4 tyg.: 4970g
waga po 6 tyg.: 5490g

A ja jestem przeszczęśliwa. Tak się bałam o wagę Patrycji, a okazało się że chyba niepotrzebnie. Oto schemat wagi mojej córci:
urodzenie: 3500g
wyjście ze szpitala (3 dzień): 3330g
2 tygodnie i 4 dni: 3750g
1 miesiąc i 13 dni: 4660g

Emilka po urodzeniu wzyła 3350
waga po spadku mam wpisane 30700 ale domyślam sie ze chodzilo o 3070 przez ten spadek wagi miała kropluwe :(
a na szczepieniu 4 kwietnia ważyła 4300
tearz nie mam pojęcia idziemy na kolejne szczepienie 16maja sie okarze ile sie przytyło malutkiej ;D

reklama
no i proszę mój wczoraj ważony przed szczepieniem i 6205g od zeszłego tygodnia przybrał 405 g bnieźle dokładnie 405 g przybrał w 6 dni ;D

Do góry