reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

ja nadal nie wiem ile przybrałana wadze ale czuje ze dosc sporo
juz dosc ciezko jest ja nosić do odbicia malutka rośnie ......

reklama
katiNJ pisze:
Moj Patryk wyglada w bb towarzystwie na zamorka, bo jego waga waga w 2 dni przed ukonczeniem 2  miesiaca to tylko 4600. 
Kati,nie martw sie,moja Maja tez tydzien przed ukonczeniem 2 misiaca wazyla 4500,ale urodzila sie malutka a w szpitalu duzo stracila na wadze.Trzeba liczyc w ten sposob,a nie porownujac do innych dzieciaczkow,bo kazde mialo inna wage urodzinowa i w innym tepie przybiera. :)

My byłyśmy dziś u lekarza. Mała kończy dziś 2 miesiąca, a przybrała od porodu tylko 1200 g . No i musimy zrobić badanie moczu :( :( :(

To i my sie pochwalimy

waga z porodu 2900 g
waga w 3 dobie 2730 g
waga przy wyjsciu (6 doba) 2830 g
waga przy szczepieniu 4200 g
a teraz to juz okolo 5000 g

a macie mozliwoc\sc wazenia gdzies maluchów oprocz na wizytach lekarskich???
bo mnie tylko szczepienie daje pojecie o przybraniu na wadze

Ja do 4kg wazylam malgo na kuchennej wadze, ale niestety teraz jest juz zbyt ciezki :) ja niestety tez tylko przy szczepieniu mam mozliwosc wazenia, a tak to na "oko" (a raczej na reke - hihi) moge powiedziec ile wazy :)

reklama
Do góry