reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

osinka pisze:
Agata przy urodzeniu ważyła 2480g
przy wypisie ze szpitala: 2660g
gdy miała 2 tyg. i 3 dni: 3320g

ważyliśmy ją na kuchennej wadze elektronicznej ;D potem zważyliśmy ciuszki i pampersa, więc waga jest jak najbardziej wiarygodna ;D

huurrraa!!! Agata waży 4010g!!!/w śpioszkach i pieluszce, ale zawsze/ :D byłysmy dziś na pierwszej wizycie u lekarza!

w książeczce babeczki wpisały jej 3900g :D

reklama
kaśka76 pisze:
Osinka: co Ty jej dajesz do jedzenia??????? chyba Petera do Ciebie podrzucę na tuczenie ;D ;D ;D

podrzuć go Kasia, bo ja już ni wyrabiam! ;) dziś w nocy odciagałam pokarm i wylałam, bo moje piersi szaleją od 2 dni! Agata nie nadąża spijać :p

moj przez 6 tyg przytyl prawie 2,5 kg ::). Teraz wazy 5,5 kg a ja myślałam ze moje mleko takie liche

My też już po wizycie :D ( i szczepieniu :( :( :(. Nie obyło się bez płaczu)
Mała waży 4440g. Przytyła 1200g w ciągu miesiąca ;D
Jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!! :D :D :D
Więc jednak można jeść niecałe 10 minut i się najadać ;)

reklama
ja ktak piszecie ile Wasze dzieciorki ważą, to ja sięzałamuję. mój to takie chuchro, chudzina, najlżejszy ze wszystkich, nawet tych najmłodszych. :( :( :(

Do góry