reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

no pewnie ze Olek Agao wiekszy :) dostalam dzis sms- wazy juz 8 kg i ma 71 cm dlugosci :), dzis skonczyl 3 miesiace

reklama
To moja Kinga w czwartek na równe trzy miesiace ważyła 5200g.

A waży tak mało przez te cholerne bakterie. Dostawała syrop bactrim przez tydzień- nie pomogło. I dziś lekarka przepisała jej zastrzyki 2 razy dziennie :( :( :(

Ivon, trzymam kciuki, żeby zastrzyki definitywnie wygoniły bakterie z Kingi!!!

Ja dziś po spacerze (w końcu wyszlo w Krakowie słońce :)) wstąpiłam do przychodni zważyć małego, ze wstrzymanym oddechem patrzyłam na wagę...przez to jego ostatnio marudzenie przy cycu i okazało się, że Filip waży już 6 kg co oznacza, że przez ostatni miesiąc tygodniowo przybierał 300 gram :D Ufff, ale się cieszę! :-)

29/03 - 3440 g (poród)
31/03 - 3290 g (wyjście)
27/04 - 4400 g (4 tygodnie)
12/05 - 4800 g (6 tygodni)
06/06 - 6000 g (10 tygodni)

Aniam pisze:
no pewnie ze Olek Agao wiekszy :) dostalam dzis sms- wazy juz 8 kg i ma 71 cm dlugosci :), dzis skonczyl 3 miesiace
NO to jednak jest jeszcze jeden duzy bombel. Tyle ze Olek jeszcze dlugi bo moj bidulek 64 cm.

tacy jak my :) ona 178 cm a on 191 cm :) (i ponad 110kg wagi :) )

ciekawa jestem ile wazy moja Ola- na domowej wadze wyszlo wczoraj ze prawie 7 kg. nie wiem czy waga nie oszukuje- jutro zwazymy sie u lekarza :)

A ja mam nadzijeję, że jutro się dowiem ile Patycja waży, bo mamy szczepienie. Ale nie wiem czy nas lekarz przyjmnie - strajk ;)

reklama
Nam wychodzi jakieś 7 kilo (13 tygodni) ale dokładnie dowiemy się w piątek
no chyba, że nasz lekarz dalej chory :(
jak tak to chyba pójde do innego...

Do góry