reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
Filip przy urodzeniu miał 56 cm, a jak go ostatnio spróbowałam zmierzyć sama to też mi tyle wyszło ;D Ale już powli kończy wchodzić w ubranka 62 i zaczynamy 68, więc to tylko ja nie mam daru do pomiaru ;D Ale mi się zrymowało przy okazji ;D

okazuje sie jednak ze moja "malutka" jest najwieksza z marcowych dzieciaczkow :) bo w zeszlym tygodniu jak bylismy na szczepieniu miala ponad 7kg (nie wiem dokladnie bo to bylo 14,2 funtow ) i ma 61 cm
mialam popsuty internet i nie jestem na biezaco ale mam nadzieje ze ma rowiesnika bo nie wiem czy mam sie martwic , chociaz lekaz byl zachwycony.

Sluchajcie a tak z innej beczki bo przed chwila moj maz zasnal przy malej a ja poszlam wziac prysznic , przychodze i co widze ze przywalil ja lapa na nozkach i tak spal , a mala nic - jednak tym chlopom to nie mozna ufac ;) mogli by zadusic dzieciaka.
pozdrawiam

Aniam pisze:
najwiekszy z marczkow jest Olek Agao, 2 tygodnie temu wazyl ponad 7200 gramow :)

:o :o :o
To się nazywa waga.

Ja mam nadzieję, że mała wazy trochę ponad 5 kg.
Będę wiedziała za tydzień, to zobaczymy, czy się nie myliłam. ;D

mokkate ja też mam taką nadzieję i mniej więcej w tym samym czasie się przekonamy :laugh:

My ledwo co przekroczyliśmy granicę 6 kg, a Jaś jest tu najstarszy. No, ale raczej będzie szczupły - w końcu chyba wdał się w rodziców ;)

reklama
ja nigdy skromnością nie grzeszyyłam,ale wolałabym aby jagna miała nogi po tatusi, bardzo dłłłuuugggiiieee i mega szczupłe...ja to raczej dość niska jestem (167) i nogi niespecjalnie długie 8)

Do góry