reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Filip przy urodzeniu miał 56 cm, a jak go ostatnio spróbowałam zmierzyć sama to też mi tyle wyszło ;D Ale już powli kończy wchodzić w ubranka 62 i zaczynamy 68, więc to tylko ja nie mam daru do pomiaru ;D Ale mi się zrymowało przy okazji ;D
iwka31
Fanka BB :)
okazuje sie jednak ze moja "malutka" jest najwieksza z marcowych dzieciaczkow bo w zeszlym tygodniu jak bylismy na szczepieniu miala ponad 7kg (nie wiem dokladnie bo to bylo 14,2 funtow ) i ma 61 cm
mialam popsuty internet i nie jestem na biezaco ale mam nadzieje ze ma rowiesnika bo nie wiem czy mam sie martwic , chociaz lekaz byl zachwycony.
Sluchajcie a tak z innej beczki bo przed chwila moj maz zasnal przy malej a ja poszlam wziac prysznic , przychodze i co widze ze przywalil ja lapa na nozkach i tak spal , a mala nic - jednak tym chlopom to nie mozna ufac mogli by zadusic dzieciaka.
pozdrawiam
mialam popsuty internet i nie jestem na biezaco ale mam nadzieje ze ma rowiesnika bo nie wiem czy mam sie martwic , chociaz lekaz byl zachwycony.
Sluchajcie a tak z innej beczki bo przed chwila moj maz zasnal przy malej a ja poszlam wziac prysznic , przychodze i co widze ze przywalil ja lapa na nozkach i tak spal , a mala nic - jednak tym chlopom to nie mozna ufac mogli by zadusic dzieciaka.
pozdrawiam
Aniam pisze:najwiekszy z marczkow jest Olek Agao, 2 tygodnie temu wazyl ponad 7200 gramow
To się nazywa waga.
Ja mam nadzieję, że mała wazy trochę ponad 5 kg.
Będę wiedziała za tydzień, to zobaczymy, czy się nie myliłam. ;D
anian pisze:mokkate ja też mam taką nadzieję i mniej więcej w tym samym czasie się przekonamy :laugh:
Oby przeczucie nas nie myliło :laugh:
K
KingaP
Gość
pytia! zgrabną figurę, to zwawsze po mamie się dziedziczy
reklama