reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
a ja jestem ciekawa strasznie wagi Maksia ale nie mam gdzie sprawdzić :(
dopiero 2 czerwca mamy być w przychodni to się dowiemy, niestety na długość nam dzieci nie chcą mierzyć, ale powoli przechodzimy z rozmiaru 62 na 68 :)
a wiekszość skarpetek za mała, bo synuś ma dużą stópkę :D

oj jak mi sie przypomnialo usg i te sorawy...................chcialabym miec tam w brzuszku malego mieszkanca(no ale jeszcze czas)

hmmmmmmmmmm mamaoli i dobrze ze nie mierza mi zmierzyla jak maly mial 1,5 miesiaca i wpisala do ksiazeczki 56cm(a urodzil sie 55) bardzo diwne bo niewiarygodne-moj synus juz nie wchodzil na 56 w ciuszki a 62 akurat i wiem ze urosl wiecej niz centymetr

Sylwia, u nas było podobnie. Też po ciuchach wydawało mi się, że jest dłuższy niż to wynika z mierzenia w przychodni. W końcu my, mamy, wiemy lepiej, nie? ;) ;D

poisy pisze:
Co prawda jeszcze nie urodziłam...ale byłam wczoraj na usg i moj chlopczyk wazy 2115 w 33 tygodniu :-)
moja cora tez wazyla w 33 tygodniu 2100 a urodzila sie w 39 tygodniu z waga 3240 ,powodzenia :)

reklama
No i waga się nie zepsuła co prawda po wykupkaniu i przedjedzeniem Kami lważy 5900 mierzy 67 cm wg mojego mierzeniatakjak mierzą w przychodni. Ubranka ma na 68 raczej niektóre sa za duże le wszystkozależy od producenta. No i ma małepółśpiochy od 3-6 miesięcy które są w sam raz. Długie nogi ma mój kawaler :):):)

Do góry