no za dużo bo ma dopiero 2 miesiące a tydzień temu ważył 5500anian pisze:a to za dużo, czy co Cię tak przestraszyło?
reklama
M
mamaoli
Gość
a ja jestem ciekawa strasznie wagi Maksia ale nie mam gdzie sprawdzić
dopiero 2 czerwca mamy być w przychodni to się dowiemy, niestety na długość nam dzieci nie chcą mierzyć, ale powoli przechodzimy z rozmiaru 62 na 68
a wiekszość skarpetek za mała, bo synuś ma dużą stópkę
dopiero 2 czerwca mamy być w przychodni to się dowiemy, niestety na długość nam dzieci nie chcą mierzyć, ale powoli przechodzimy z rozmiaru 62 na 68
a wiekszość skarpetek za mała, bo synuś ma dużą stópkę
sylwia532
Fanka BB :)
oj jak mi sie przypomnialo usg i te sorawy...................chcialabym miec tam w brzuszku malego mieszkanca(no ale jeszcze czas)
hmmmmmmmmmm mamaoli i dobrze ze nie mierza mi zmierzyla jak maly mial 1,5 miesiaca i wpisala do ksiazeczki 56cm(a urodzil sie 55) bardzo diwne bo niewiarygodne-moj synus juz nie wchodzil na 56 w ciuszki a 62 akurat i wiem ze urosl wiecej niz centymetr
hmmmmmmmmmm mamaoli i dobrze ze nie mierza mi zmierzyla jak maly mial 1,5 miesiaca i wpisala do ksiazeczki 56cm(a urodzil sie 55) bardzo diwne bo niewiarygodne-moj synus juz nie wchodzil na 56 w ciuszki a 62 akurat i wiem ze urosl wiecej niz centymetr
kasiula matula pisze:Salineczka a jak inaczej w dokumentach to jest napisane ???
w dokumentach jest napisane Selina
moja cora tez wazyla w 33 tygodniu 2100 a urodzila sie w 39 tygodniu z waga 3240 ,powodzeniapoisy pisze:Co prawda jeszcze nie urodziłam...ale byłam wczoraj na usg i moj chlopczyk wazy 2115 w 33 tygodniu :-)
reklama
No i waga się nie zepsuła co prawda po wykupkaniu i przedjedzeniem Kami lważy 5900 mierzy 67 cm wg mojego mierzeniatakjak mierzą w przychodni. Ubranka ma na 68 raczej niektóre sa za duże le wszystkozależy od producenta. No i ma małepółśpiochy od 3-6 miesięcy które są w sam raz. Długie nogi ma mój kawaler