reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
I niewiele sie pomylilam
dzis szczepienie, od ostatniego razu maly przybral 1060g
Lolo wazy 5260g
obwod glowki 38cm
obwod klatki piersiowej 38cm
dzis szczepienie, od ostatniego razu maly przybral 1060g
Lolo wazy 5260g
obwod glowki 38cm
obwod klatki piersiowej 38cm
K
KingaP
Gość
Pytia, bardzo sie cieszę. Ja wiedziałam, że będzie ok
Anik! Wielki ten Twoj chłopaczek
Ciekawe, kiedy Karolina bedzie taka ciężka...
Anik! Wielki ten Twoj chłopaczek
Ciekawe, kiedy Karolina bedzie taka ciężka...
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dzięki dziewczyny!!!
Chyba Krystianek jest największym bobo na naszym wątku. :
Pytia jak widzisz niepotrzebnie się zamartwiałaś, bo wszystko z Jasiem jest w porządku i nawet nie myśl o dokarmianiu! Sama przecież niedawno pisałaś, że nasza laktacja uzależniona jest od wypitego mleczka przez nasze maluszki , więc głowa do góry i myśl pozytywnie. ;DJa nie piję herbatki na laktację, piję jednak dużo wody i soków i nie narzekam na ilość pokarmu, a kiedyś obawiałam się, co to będzie jak przestanę pić Hipp'a. Od dłuższego czasu przystawiam Krystianka i nawet nie myślę o laktacji, że coś może być nie tak.
Chyba Krystianek jest największym bobo na naszym wątku. :
Pytia jak widzisz niepotrzebnie się zamartwiałaś, bo wszystko z Jasiem jest w porządku i nawet nie myśl o dokarmianiu! Sama przecież niedawno pisałaś, że nasza laktacja uzależniona jest od wypitego mleczka przez nasze maluszki , więc głowa do góry i myśl pozytywnie. ;DJa nie piję herbatki na laktację, piję jednak dużo wody i soków i nie narzekam na ilość pokarmu, a kiedyś obawiałam się, co to będzie jak przestanę pić Hipp'a. Od dłuższego czasu przystawiam Krystianka i nawet nie myślę o laktacji, że coś może być nie tak.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Anik, Pytia - ale duże te Wasze "kruszynki" Gratulacje!
ja jutro zważę na wadze kuchennej moją Agatkę
ja jutro zważę na wadze kuchennej moją Agatkę
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
i ja zważyłam moją Agatę-waży 5300g ;D
reklama
Przybieranie na wadze mojej córci nie daje mi spokojnie spać, w czwartek ważyła dopiero 4900g, czyli od urodzenia przybrała tylko 1500g. A wszystko to chyba przez te bakterie w moczu. Dziś znów idziemy do lekarza i na ważenie.A jutro na usg nerek.