reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Nie wiem ile moje dziecko waży, przekonam się jak pójdziemy na szczepienie ale wiem, że robi się coraz cięższa ;D (ręce opadają ::) ) oraz dłuższa ;D

reklama
catherinka pisze:
Ivon, to super, że ilość bakterii się zmniejsza! Trzymam kciuki, żeby z nerkami było ok!

Dzięki Catherinka.
Jutro odbieram kolejne kontrolne badanie moczu. Oby nie było już wogóle bakterii.

Właśnie wróciliśmy ze szczepienia i w końcu dowiedziałam się ile waży mój kochany szkrabik :)

Waga 6250g
Długość 60cm
Obwód głowy 42cm
Obwód klatki 42cm

Od ostatniej wizyty przybyło nam 1650g :).

Jestem szczęśliwa, bo Krystianek jest tylko na piersi i tak ładnie przybiera :)

Widzę Aniu, że masz już co nosić :laugh: . A Krystianek ślicznie przybiera ;)

Tak Aniu i mój kręgosłup chyba już się przyzwyczaił :). Jestem dzisiaj taka szczęśliwa, że zacałuję moje Słoneczko jak tylko wstanie :), bo po ostatniej wizycie, czyli miesiąc temu miałam doła, a dzisiaj taka niespodzianka :), ale czułam, że więcej waży, bo przeszłam kilka dni temu na pieluszki w rozmiarze 3.

Anik, super, że Krystianek tak ładnie przybiera. I możesz sobie pogratulować, bo tylko twojemu rozsądkowi i samozaparciu jest dalej tylko na piersi!

U nas też dzisiaj radość z podobnego powodu :) Mieliśmy po dwóch tygodniach zgłosić się skontrolować wagę, bo osatnim razem Jaś przybrał bardzo mało. I dziś nadszedł ten "sądny dzień". Bałam się, że będę go musiała dokarmiać, ale okazało się, że waży 6060, czyli przez te dwa tygodnie przybrał 390g ;D Strasznie się cieszę, że zostajemy na samej piersi ;D ;D ;D

reklama
No to super Anik! :) Rzeczywiście fajne jest uczucie, kiedy upewniasz się, że mały dobrze przybiera i to dzięki naszemu mleczku :)

No widzisz Pytia, jednak wszystko oki :) Również gratulacje! :)

Do góry