reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ivon, to super, że ilość bakterii się zmniejsza! Trzymam kciuki, żeby z nerkami było ok!
ivka76
Fanka BB :)
Najświeższe dane o wadze Szymona - z dzisiaj:
Szymon waży 6100g !!!
Szymon waży 6100g !!!
catherinka pisze:Ivon, to super, że ilość bakterii się zmniejsza! Trzymam kciuki, żeby z nerkami było ok!
Dzięki Catherinka.
Jutro odbieram kolejne kontrolne badanie moczu. Oby nie było już wogóle bakterii.
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
My jutro idziemy na szczepienie, wiec prawda wyjdzie na jaw ile wazy Lolo, ja obstawiam ze 5500g - tak na moje oko, a raczej reke
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Właśnie wróciliśmy ze szczepienia i w końcu dowiedziałam się ile waży mój kochany szkrabik
Waga 6250g
Długość 60cm
Obwód głowy 42cm
Obwód klatki 42cm
Od ostatniej wizyty przybyło nam 1650g .
Jestem szczęśliwa, bo Krystianek jest tylko na piersi i tak ładnie przybiera
Waga 6250g
Długość 60cm
Obwód głowy 42cm
Obwód klatki 42cm
Od ostatniej wizyty przybyło nam 1650g .
Jestem szczęśliwa, bo Krystianek jest tylko na piersi i tak ładnie przybiera
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Tak Aniu i mój kręgosłup chyba już się przyzwyczaił . Jestem dzisiaj taka szczęśliwa, że zacałuję moje Słoneczko jak tylko wstanie , bo po ostatniej wizycie, czyli miesiąc temu miałam doła, a dzisiaj taka niespodzianka , ale czułam, że więcej waży, bo przeszłam kilka dni temu na pieluszki w rozmiarze 3.
pytia
Fanka BB :)
Anik, super, że Krystianek tak ładnie przybiera. I możesz sobie pogratulować, bo tylko twojemu rozsądkowi i samozaparciu jest dalej tylko na piersi!
U nas też dzisiaj radość z podobnego powodu Mieliśmy po dwóch tygodniach zgłosić się skontrolować wagę, bo osatnim razem Jaś przybrał bardzo mało. I dziś nadszedł ten "sądny dzień". Bałam się, że będę go musiała dokarmiać, ale okazało się, że waży 6060, czyli przez te dwa tygodnie przybrał 390g ;D Strasznie się cieszę, że zostajemy na samej piersi ;D ;D ;D
U nas też dzisiaj radość z podobnego powodu Mieliśmy po dwóch tygodniach zgłosić się skontrolować wagę, bo osatnim razem Jaś przybrał bardzo mało. I dziś nadszedł ten "sądny dzień". Bałam się, że będę go musiała dokarmiać, ale okazało się, że waży 6060, czyli przez te dwa tygodnie przybrał 390g ;D Strasznie się cieszę, że zostajemy na samej piersi ;D ;D ;D
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to super Anik! Rzeczywiście fajne jest uczucie, kiedy upewniasz się, że mały dobrze przybiera i to dzięki naszemu mleczku
No widzisz Pytia, jednak wszystko oki Również gratulacje!
No widzisz Pytia, jednak wszystko oki Również gratulacje!